Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
Üniversite dönemlerinde yediğimiz şeyler mi daha lezzetliydi yoksa hayat mı daha tatsızlaştı?
-
Ankara'da kokoreç bozulmuş mu, bana mı öyle denk geldi. Valla AOÇ akşamları çok kalabalık oluyor. Bu sefer fazla beğenmedim, sanki yap ver, yap ver, yeni müşteri gelsin mantığına dönmüşler.
-
@antimülakat baharata boğması da ayrı bir sorun.
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Afyon' da tandır yenir, löp löp ettir, üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı ile cila yapılır diyerek menüyü açıyorum.
Mümkün mertebe Afyon'dan uzak durmanızda fayda var
-
Baklavanın Antep'ten uçak kargo aracılığı ile Arap ülkelerine ihraç ediliyor olması, insan isterse hiçbir şey önünde duramaz sözünü akla getiriyor.
-
Bu çökerme kebabını adam akıllı yapan bir yerde yemek gerek. Geçenlerde bir deneyeyim dedim, bitirmek için epey çaba sarf ettim. Döner eti ile yapılan yerlerde kesinlikle yemeyin. Döner eti ile patates kızartması hiç birbiri ile uyumlu değil. Çok lezzetsiz idi.
-
Hambugercilerin instagram hesaplarında siyah hamburger ekmeğini çok görüyorum son zamanlarda. Deneyen var mı? Bide Ankara Emek 8. Caddeye Oburiks Burger diye bir hamburgerci açılmış var mı giden?
-
Bende dün pembe çikolata gördüm haberlerde. Yeni ortaya çıkmış, pembe kakao çekirdeği varmış oradan elde etmişler. Yakında normal çikolataların en az 2 katı değerinde raflarda yerini alır. Evlenmeye hazırlanan adaylar şimdiden pembe çikolatayı ucuza kapatmanın yollarını araştırsın
-
Yiyecekseniz midyeyi yerinde yiyin. Beşiktaş'ta
-
Ankara'da kokoreç tavsiyesi alınır. Lütfen AOÇ demeyin oranın kalabalıklığı ve seri üretim mantığı benim iştahımı kaçırıyor.
-
Bolu'da nereyi tavsiye ederseniz gidip yiyeceğim söz.
-
@antimülakat AOÇ kokoreç çok bozdu. Ekmek arası baharat yiyoruz resmen.
-
@kml onu bende farkettim. Kalite baya düşmüş. Ezbere oraya gitmeye gerek yok.
-
Zıkkımın kökü olabilir.
-
@armagann yapmayın hocam ya! Bu ne demek şimdi?
-
@armagann, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Zıkkımın kökü olabilir.
Bu ülkede insanlar mutsuz olsun diye elinden gelen her şeyi yapan insanlar var. Ne kadar kırıcı, ne kadar utanç dolu yazdığınız cümle.
Saat 22.48 kahvemin yanında vanilyalı gofret yiyorum. Her şeye inat, mutluyum kardeşim, umudum var bir kere ..
-
@tardukağan, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Zıkkımın kökü olabilir.
Bu ülkede insanlar mutsuz olsun diye elinden gelen her şeyi yapan insanlar var. Ne kadar kırıcı, ne kadar utanç dolu yazdığınız cümle.
Saat 22.48 kahvemin yanında vanilyalı gofret yiyorum. Her şeye inat, mutluyum kardeşim, umudum var bir kere ..
Hocam ben de her şeye inat bol limonlu zeytinyağlı yaprak sarma götürüyorum. Reflüm her an imdat diyebilir ama olsun ne kadar derdimiz olursa olsun sevelim ya hiçbir şey olmaz merak etmeyin.
-
@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@tardukağan, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Zıkkımın kökü olabilir.
Hocam ben de her şeye inat bol limonlu zeytinyağlı yaprak sarma götürüyorum. Reflüm her an imdat diyebilir ama olsun ne kadar derdimiz olursa olsun sevelim ya hiçbir şey olmaz merak etmeyin.
Aynen öyle hocam Gecenin bu saatinde tebessüm ettirdiniz bana çok teşekkür ederim. Reflü mü? O herkeste var hocam, afiyet olsun
-
@tardukağan evet reflü başımın tatlı belası kendileri teşekkür ederim. Löp löp yemeye devam
-
İİbfli olarak su gunlerde bogazimdan bisey gecmiyor valla. Ha geçse de disarda yiyebilecek durumda miyim. Hayir !