2019 KPSS A GRUBUNA NEREDEN ÇALIŞMAYA BAŞLANMALI TAVSİYELER
-
önce ingilizce çalışılıp ydsden yüksek almaya mı bakılmalı ya da gk gy çalışıp alanı sonraya mı bırakılmalı sizce? üniversite son sınıfa geçtim 2019 kpss ilk yılım olacak tavsiyeleriniz neler?
-
@antikamaliyeci Yds kpss puanlarına etki etmiyor, öncelik tabi ki alan olmalı ama gy gk kısmını da boşlamamak şart. P3 70 ve üzeri düzeye mutlaka getirilmeli ki puan türlerinize katkısı hissedilebilsin. Düzenli ve sistemli şekilde bu aylardan çalışmaya başlanmalı bir günün dahi ıskalanmaması disiplin açısından önemli. Tabi siz bu yıl üniversite ile birlikte bazı çalışmaları yürüteceğiniz için o disipline ne kadar dayanabileceğiniz size kalmış. Bu iş biraz özveri ile 2019 kpss sınavına kadar kotarılabilir. Başarılar, kolay gelsin.
-
@antikamaliyeci ben üniversite son sınıfa dönsem şimdi yds puanını almaya bakardım hocam direk 70'i cebine koy önce ve yapabilirsin bunun yanında alan derslerine altyapı oluştur.
Gelecek sene ise oluşturduğun bu altyapının da avantajını kullanarak gy-gk'ye de önem verebilmiş olursun.Yds isteyen kurumlar kpss puanı olarak düşük kapatıyor ve azımsanmayacak sayıdalar aynı zamanda hepsi sağlam kurumlar.
Bunu sana 2 senedir güzel puanlar alan fakat yds'si olmayan biri olarak söylüyorum
-
@noturns Teşükkür ederim.Size de başarılar.
-
@maxmin tavsiyelerinize uyucam teşekkür ederim
-
@antikamaliyeci
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4365/kpss-a-için-kolları-erkenden-sıvamak/21Yds yi halletmeniz faydanıza olur demekle birlikte linkteki sayfada konuşulmuştu oraya da bakabilirsiniz hocam,kolaylıklar dilerim.
-
@kussesi teşekkürler gözümden kaçmış bu sayfa. sağolun sizede kolay gelsin.
-
Peki günde kaç saat çalışıyorsunuz?
-
Ben de başladım yavaştan.Burdan fikir alışverişi yapılabilir.
-
@tkys kolay gelsin ben yeniyim alan tecrübem yok siz daha önce alana hazirlandiniz mi?
-
@ilhan_ 2017'e hazırlanmıştım.Puanım çok yüksek değildi araya askerlik falan da girince bekliyoruz hala.
-
@tkys anladım sağlık olsun inşallah daha iyisi olur, kaynak tavsieniz var mı peki?
-
@ilhan_ Maliyeden 4t çıkmış sorular çok iyi.İktisatta ceteris paribus ve zeynel dinler aklıma gelenler.
-
@tkys hukuk?
-
@ilhan_ Konsensus'u deneyebilirsin
-
Murat hukuk fasiküllerine bakabilirsin.herkes çok memnun
-
@alpha teşekkürler
-
Rica ederim.bende yeni başladım çok bilgi sahibi değilim ama kutluay hocanın kitapları var elimde dersaneden vermişlerdi şu an için gayet iyi.imkanın varsa bi bak derim
-
@alpha Fazla kaynak alma seçeneğim yok maalesef, yine de teşekkürler.