İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
-
@orhungulsah Ceza genel hükümlerinden sorumluyuz İdari yargı sınavı için
-
@themis_ianka
Teşekkürler -
Şu seti almayı düşünüyorum.Değerlendirebilirmisiniz.Teşekkürler.
https ://www.savaskitap.com/%C4%B0dari-Hakimlik-Sinavlarina-Hazirlik-Konu-Anlatimli-Tam-Set-2018_2818.html#0
-
@murat587 set işine girmeyin eğer girecekseniz de hakimlik kampı vs alın derslerin çoğunluğu için yeterli yetmediği yerde kaynak takviyesi yaparsınız.
-
@evandro Bu setin içindeki kitapların çoğunu alacağım zaten.
anayasa nohutçu
idare nohutçu
idari yargı nohutçu
medeni zapata
borçlar zapata
vergi biliciyani bu setteki iktisat hariç diğer kitaplar olmazsa olmaz gibi .
-
@murat587 olmadan oluyor ama isterseniz alın tabi. Bu kitaplarda yer alan detaylarına kadar sorulmuyor mevzuat ile takviye ederseniz murat yayınları hakimlik kitapları yeteli oluyor.
-
peki.teşekkür ederim
-
kpss a grubu için bulunan kaynaklardan çalışsak olur mu ? yani bi kaynak 2 sınav
-
@seda1818 hocam olmaz hakimlik kaynakları çok daha ayrintidir kpssye göre
-
@cihanxxx ben kamu mezunu olduğum için idari hakimlik zor geldi açıkçası kpss a ve kaymakamlık düşünüyorum ama buna da göz atmak istedim vazgeçtim .)
-
@kutuphaneci06 evet hocam adlı ve idari hakimliik sorularinin hepsi ikisininde de var aynı sorular
-
Arkadaşlar bende altın serinin tek tek kitapları var(altın set) zamanım olmadığı için okuyamayacagim,sıfır duruyor ilgilenen olursa mesaj atsın,cüzi bir miktara verebilirim.
-
Arkadaşlar Kamu hukuku için themis in kitaplarını, medeni ve borçlar için tan tahsin zapata ,vergi ve tvs nurettin bilici,medeni usul mehmet kodakoğlu nu tercih edip çalışacağım siz ne dersiniz.Soru bankası ise şu an justice alacağım. Özellikle okumamız gereken kanunları bir dost sırasıyla yazabilirse sevinirim yoruyorum sizi teşekkürler.
-
Arkadaşlar size bir sorum olacak konuyla biraz alakasız kusura bakmayın. Üzerime atilmis bir iftiradan dolayı soruşturma aşamasindayim dava henüz görülmedi. Bu sinava girmeme engel olur mu.şartlarda açıkça belirtilmis soruşturma ve kovuşturma asamasindaysa kişi sinava giremez diye ama bir umut diyorum.aranizda benzer durumu yaşayan oldu mu
-
@yeterkardesim kesinleşmiş bir mahkumiyet kararı yoksa engel olmaması lazım.olayin niteliği ne ?
-
@olursaolur polisim.silahla tehdit suçundan soruşturma aşamasindayim
-
justice güncelleme eki soru bankası mı konu kitabı mı
-
@rootofallevil soru bankası . İyi çalışmalar.
-
Hocam tarih kısmında hangi bölümlerden sorumluyuz ?
-
@economist-04692, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
Hocam tarih kısmında hangi bölümlerden sorumluyuz ?
Çağdaş türk tarihi hariç hepsinden.