İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
-
@aliveli sebebi sormayacagim az çok tahmin ediyorum eyvallah hocam
-
@aliveli hocam deneme cozmeyelim mi dersiniz? bir de merak ediyorum ben adli yargi cikmis sorulari cozuyorum borclar hukukunda epey zorlandim . Idari yargiya girecegim ama adli ve idari yargi sinavinda borçlar genel kisim ortak alan olacak yine o sorular kadar zor olur mu
-
@burcu hocam genelde bir alan zor olur ama biraz şansa hangisi olacağı , deneme bence çözmeyin sonuçta sınavda süre rahat yetiyor bir , birde ezber sınav mantığı yok deneme çözmenin
-
@aliveli haklisiniz.. cok tesekkur ederim . Iyi calismalar
-
tam anlamıyla bir loto hakimlik sınavı çalıştığın yerden , ezberlediğin mevzuaattan gelirse yapıyorsun yoksa bakıyorsun öyle , olay sorusu falan hak getire
-
arkadaşlar idari yargıya girecek olupta dmk yı okumayan varsa sakin bir kafayla baştan aşağı mutlaka okusun
-
Beni en cok korkutan bolum hmk ve borclar
-
@burcu hmk cidden zor soruluyor malesef
-
ceza hukukunda adli işbirliği konusu var themis kitabında ama kanunda yok geri verme hükümleri yerine yeni bir yasa olan adli işbirliği yasası uygulanacakmış sizce ondan da sorumlu olur muyuz?
-
@aliveli dmk o kadar önemli mi hocam? bir de sanırım izin süreleri tekrar değişti en güncel kanuna nereden ulaşabiliriz bilginiz var mı?
-
@Yoluzunyol uyap mevzuatı telefonunuza indirebilirsiniz
-
@Yoluzunyol 1 soru garanti
-
@Yoluzunyol evet themiste sorularda gordum fazla uzun degil kanunu okumakta fayda vardir bence
-
@Yoluzunyol oluruz hocam , yürürlüğe girdiyse
-
hepinize teşekkür ederim
-
devlet ihale kanunun kapsamına girmeyenler nelerdi hatırlayabilen var mı ?
-
Biri hatırlatsa hiç fena olmaz @hgrotius
-
Yanlış hatırlamıyorsam eğer Köy idaresi, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, vakıf üniversiteleri, yapım işleri hariç kamu bankaları, tmsf ve el koyduğu bankaları ne devlet ihale kanununa ne de kamu ihale kanununa tabi değil.
TCDD, THY, caykur , DMO, Tigem, BOTAŞ, vb gibi kamu iktisadi teşebbüsleri giderleri KİKe tabi DİKe tabi değil. -
@özlemm teşekkürler
-
@hgrotius Rica ederim