İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
-
@idariyargihakimi terbiyesizlik yapmayın. ne dedim ben simdi. ben o kitaptan calisiyorum, yenisini alamadim. elimde eski basim var ve sizden zahmet olmazsa hatali yerleri soylemenizi istedim. kitabin yazarınin adini bile bilmiyorum. kapagi yirtilmis eski bir kitap var elimde. ne ucreti.
-
@idariyargihakimi Siz hangi yayınevi ya da yazarsınız hocam? Aynı listede 3-4 tane ayrı yayınevinin kaynağı önerilmiş. Buna rağmen siz terbiyesizlik edip bunları söylüyorsunuz. Şöyle söyleyelim, hiçbir kaynak önerisi için kimseden herhangi bir ödeme almıyoruz.
Burada kimsenin bizden habersiz şekilde kalitesiz bir kaynağın reklamını ya da iyi bir kaynağın karalamasını yapmasına da müsaade etmiyoruz.
Tekrar söylüyorum, 20 tane hata var diyorsunuz. Buyrun ekran görüntülerinizi yollayın, hep birlikte tartışalım, değerlendirelim. Hiçbir yazar ile bağımız olmadığından buna dair güncellemeleri zevkle yapabiliriz
Yok eğer bunu yapmak yerine sadece terbiyesizlik edecekseniz, kapı orada. Forumumuzda sizin gibilere yer olmadığını bilmenizi isteriz. -
@mk-ank Ben sınava hazırlanıyorum hocam başka bir iş yapmıyorum. yaptığınız yanlış boşuna saldırmayın. bin tane hesaptan da ayrı ayrı saldırmayın. ne olursa olsun saygılı olmayı öğrenin.
-
@idariyargihakimi Üyelerimiz ve dostlarımız yapılan terbiyesizliğe haklı bir tepki gösteriyorlar. Çünkü buranın üyeleri burada bu işlerin sizim çamur attığınız şekilde yürümediğini gayet iyi biliyorlar. Biz ev sahibi olarak iddianıza saygı gösterdik ve sizden delil bekliyoruz. Size bunu sunacak imkanı mecramızda veriyoruz. Siz de misafirliğin adabını bilin ve sınırlarınızı zorlamayın.
Yinelemekte fayda görüyorum.
Evet hocam, bekliyoruz.
20 tane hatalı sorunun görüntülerini alabilir miyiz?
Bekliyoruz bu sosyal faydanın doğmasını sağlayacak katkınızı. -
@mk-ank ben sınavda hangi soruları ne sebeple yapamadığımı çok iyi biliyorum. bu nedenle yaptığınız yanlış. diğer hukuk kitaplarında da parayı alıp önermişsiniz. aynı mantık
-
@idariyargihakimi İddia sahibi iddiasını ispata mükelleftir.
Hakimlik çalışan birisi, takma adını idari yargı hakimi olarak alacak kadar cüretkarsa üstelik bunu biliyordur diye düşünüyorum.
Evet hocam, en az 20 tane hatalı soruların hangileri olduğunu, kitabın baskı tarihi, sayfa ve soru numaraları ile bize aktarır mısınız?
Sanırım ekran görüntüsü atmaya erindiniz. Bakın size iddianızı savunabileceğiniz bir imkan ve kolaylık daha sunuyoruz
Eğer ki bahsettiğiniz gibi bir durumu ortaya koyarsanız, bunu tüm yazılarımızda belirteceğiz. Önerilerimizde bunu şerh düşeceğiz.
Buyrunuz -
@mk-ank bin hesapla saldıran insanlarla uğraşmamam. ilk sınava hazırlanırken beni kandırdınız. Bir daha kandıramayacaksınız. gerçekleri hepimiz zamanla öğreniyoruz. ben ahmet nohutçunun yalan yanlış kitabına 2016 yılında 110 tl para verdim. diğerlerini hiç söylemeyim.
-
Matrahın hatalı sorularını sertkan hoca paylaştı ben de burada paylaştım geçen aylarda.İlla ki hata oluyor .İlber hoca bile kitabındaki hatalı bilgiyi sonraki baskıda düzeltiyor.Karalamak bu kadar basit olmamalı.Nohutçunun hiç hata düzeltme pdf si paylaştığını görmedim.
-
@idariyargihakimi Bu forumda Kaymakam Adaylığı sınav başlığına göz atmanızı öneriyorum hocam. O başlıkta Ahmet Nohutçu'nun kitabına dair tüm hata tespitleri ve arkadaşlarımızın düştükleri şerhler aynen duruyor. Bir kelimesine bile yönetim olarak dokunmadık.
Buyrun biz size de aynı imkanı veriyoruz. Birden fazla hesap yok, diğer arkadaşlarımız seyir içerisinde. Ben Tercihini Yap sitesinin yöneticilerinden birisiyim. Direkt olarak yönetimle muhatapsınız.
Yönetici size diyor ki, var ise bir iddianız ortaya koyun. Doğru olan tek bir bilgiye dahi dokunulmayacak, yazılarda da bu durum şerh olarak belirtilecek.
Evet hocam, en az 20 tane hatalı soruya dair katkınızı bekliyoruz. -
@idariyargihakimi Efenim size imkan sunulmuş TY yönetimince.
Bizler de sabırsızlıkla yirmi hatalı soruyu atmanızı bekliyoruz.
Haydi meydan sizin -
@mk-ank sınavdan sonra gönderirim hocam, yönetici olsanız nolur. yanlışa yanlış diyorum. doğruya da doğru derim. kitaplarda yer alan yanlışlıklar yüzünden sınavı kazanamadım. bunu sizde kabul ediyorsunuz. şu anda var olan durum bu kadar basit.
-
@idariyargihakimi Tamam hocam bekliyoruz. Sınavdan sonra eğer ki gönderirseniz yayımlayacağız. Yönetici olmamız şu demek, on binlere hitap eden bir sitede değiştirilecek bir kelimenin dahi sorumlusuyum demek. O nedenle katkınıza kıymet veriyoruz demek.
Sınavdan sonra görüşmek dileği ile o vakit. Başarılar diliyoruz -
@idariyargihakimi olayı özetleyerek var olan durumu açıkladığıma göre artık lütfen saldırmayınız. ahmet nohutçunun 110ti verdiğim kitabını ve diğer kitaplardaki yanlışlıkları sınavdan sonra göndereceğim.
-
Şimdi anlamadım ahmet nihutcunun hangi kitabi konsensusta ahmet nohutcunun kanunnamede nohutcunun.Matraha bir sey diyemem kitap gayet anlaşılır ama müessir cıkmış sorular tartışmali
-
Bahar döneminde hakimlik sınavı olur mu arkadaşlar?
-
@siyasallı77 Daha önce olduğu oldu hocam.
-
@albertcamus son iki yılda yapılmamış hocam. Muhtemelen yine yapılmaz da bakalım hayırlısı
-
@Aslan-Reyiz hocam matrah düzeltmesini nerden görebilirim acaba ?
-
-
Arkadaşlar justice son çıkan seri hakkında ne düşünüyorsunuz 2019 idari hakimlik özgün sorular 9. Baskı