İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
-
Güncel durumda kaynak konusunda tavsiyeniz var mı?
-
@ahmet bekleyin derim çoğu yayının hakimlik kitapları tam manasıyla güncel değil. Tavsiyem bekleyip önünüzü görebildiğiniz bir tarihte kitap alın.
-
Arkadaslar justice idari hakimlik kitabına ek olarak çıkarılan anayasa-idare-idari yargı uclusunun olduğu kitabı alıp çözen var mı ? Alınmalı mi sizce çok fazla soru eklenmiş mi?
-
Selam arkadaslar
-
Konsensus soru bankasi almayi dusunuyorum en son baskisi eylul2017 sizce almali miyim yoksa yeni baskisi cikacak mi? Bilgisi olan varmi?
-
@kutuphaneci06 eylül baski bir kitapsa eğer kpss sonrasına kadar yeni baskiya girecegini zannetmiyorum alın derim
-
@olursaolur sanirim alacam
-
@burcuburcu
Kitapların en güncel halini içeren yayımlarını bilmiyorum.
Hazırlık aşamasında olan kitaplar var mı?
Ne kadar beklemeliyim?
2016 Aralık basımı kitaplar mevcut elimde ama buna nasıl ilavelerde bulunmalıyım?
Teşekkür ederim. -
Konsensus adli idari yargi kitabi ile konsensus kpss kitabi arasinda (medeni usul ve vergi hukuku kitaplari haric) cok onemli fark var midir arkadaslar? Ikisi inceleyen oldu mu?
-
@kutuphaneci06 hakimlik için çıkmış sorular biraz daha niteliklidir kpss daha net yüzeysel olabilir
-
@olursaolur sorular oyledir muhakkak ama bahsettigim iki kitabin sorulari cogunlukla ayni olabilir mi onu ogrenmek istedim
-
İlan gelmeden kamu hukuku kitaplarını almanızı tavsiye etmem en çok güncelleme onlarda oluyor.Şuan için özel hukuk çalışılabilir.
-
@kutuphaneci06, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
Konsensus adli idari yargi kitabi ile konsensus kpss kitabi arasinda (medeni usul ve vergi hukuku kitaplari haric) cok onemli fark var midir arkadaslar? Ikisi inceleyen oldu mu?
Hakimlik kitabında daha çok hakimlik sayıştay kaymakmlık soruları yer alıyor .KPSS olanın da daha çok kurum kpss soruları.Mart Nisan gibi onlar tekrar güncel baskı çıkar.
-
@aslan-reyiz Kitabı aldım çalışmaya da başladım. Artık kamu hukukunda değişiklikler olursa onu kendim takip edecem.
-
arkadaşlar sayıştay ilanı benim için neden bilmiyorum bir umut oldu,sanki idaride gelecek gibi.Sayıştayın ilanının verdiği umutla ,hırsla bugün artık kaynak netleştirip çıkıp almayı düşünüyorum..Ahmet nohtçunun idari hakimlik kampı 2017 en son basımı görünüyor bu kaynak hakkında bilgisi olan var mı acaba ???Bunu alsam ıkı yıldır sınavlara ara veren biri için (iki yıl önce altyapım çok çok iyiydi şmdi sıfırlanmıs hissediyorum.)yeterli olur mu?Tüm güncellemeler mevcut mu?Tabi bu seti bitirip arkasından çokça soru kaynagı bıtıreceğım..Sizlerin cevabına göre çıkıp bugün alayım başlayayım bugün .
-
Mayıs 2017 baskı Tensip çıkmış sorular ,(halihazırdaki son baskı )İdare hukuku kitabı yönünden şu an işe yarar mı arkadaşlar ?
-
eksik kitapları seçimden sonraya bırakan var mı ? sayfada bir arkadaş söylemiş bugun bakan açıklama yapmış kasım aralık ayında hakim ve savcı alacaz diye
-
Türkiye'de tavsiye edeceğim ender kaynaklardan biri olan Themis akademi ve sorubankası ekibi online idari hakimlik kursu başlatıyor. Sırf themis akademiden ders almak için Ankara'dan ev tutan arkadaşlar tanıyorum.
indirimli olarak satın almak isteyen arkadaşlar için satın alırken girilmesi gereken indirim kodu "ty2018" . -
@aliveli en azından online olduğu için güncel olmama gibi bir sorunu yok
-
@paretowilfredo bilgilendirme için teşekkürler hocam ceza ozel hukuku çıkmıyor mu