2018 Milli Saraylar Uzman Yardımcılığı Kadrosu İhdas Edildi
-
12 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı TBMM uhdesinden alınıp, Cumhurbaşkanlığı bünyesinde ayrı bir idare olarak kurulmuştu. Bu gece yayımlanan 16 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Milli Saraylar Uzmanlığı ve Milli Saraylar Uzman Yardımcılığı kadroları ihdas edildi dostlar.
Henüz mesleğe dair net bir tablo yok önümüzde lakin belirlenmiş bazı detayları sizler için bir araya derledik.
İnşallah İİBF/SBF'yi es geçmeyen bir ilan ile istihdam gerçekleşir. Bir kadromuz daha olur nur topu gibiDetayları haberimizde bulabilirsiniz dostlar;
https://www.tercihiniyap.net/haber/milli-saraylar-uzman-yardimciligi-kadrosu-ihdas-edildi
-
@paretowilfredo milli saraylar mi ? goy goy başlığı sanmistim ben kadro muymus
-
Şahsi fikrim bunu bize yar etmezler. Uzmanlardan aktarma yapabilirler
-
Kültür ve Turizm Bakanlığı uzmanları geçiş yapsa daha iyi olur sanki. Bize çok uzak konular bunlar
-
Vay bee isim nasil afilli 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ama korkarim ilana bi 70yds ibaresi yapıştırırlar
-
- Ne iş yapıyorsun yeğenim?
- Milli saray uzman yardimcisiyim dayı.
- Hee, yani inşaatçı, müteahhit gibi bı şeysin, eyi eyi :))
-
Şimdi buna da yds şartı isterler buna da giremeyiz
-
napcak şimdi bu uzman.saraydaki fayanslar iyi döşenmişmi onamı bakcak
-
hiç heveslenmiyorum yds isteyecekleri için
-
Saray nedir ya? Düşününce nasıl da şaşalı. Sana bir oda veriyorlarmış çalışmaları Huber Köşkü'nde denize karşı yapıyormuşsun. Sigara içme denmesine rağmen gizli gizli içtiğin sigaralar huber'i yakıyormuş.