• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
hani ortamlarda sürekli konuşan hiç kimseye söz hakkı fırsatı vermeyen insanların sözünü kesen tipler vardır ya... komik oluyor ve seviye düşüyor maalesef.
-
@harun-resid zaten öyle
-
Faydalı birşey yazılmıştır diye giriyorum. Yine o arkadaşın dahiyane açıklamaları:)). Gölge etme yeter başka ihsan istemem:))
-
son dakika duyum sınav kasımda
-
@ronin Çok kötü olur .hakimlik ile çakışır
-
@ronin o kadar sarkıcak mı gerçekten ya
-
kıymetli arkadaşlar arkadas arastırdı ekim kasım denmiş kasım derken sonu fılan degıl bası ılk haftası manasında denmıs arkadas guvenılır biri bu arada
-
Ekim sonu kasım başı tahminleri önde gidiyor...
-
@ronin Kasım 15 askerim gitmeden girer miyiz sınava ?
-
İnsanlara umut vermeyin. Sınavı ay ay öteleyip hem insanların umudu ile oynuyorsunuz hem yayınevlerinin işine daha çok yarar hale getiriyorsunuz. İlan heyecanı ay ay öteleyip birilerinin sürekli para kazanması sağlanıyor yapmayın. Ekimde kasımda sınav olmayacak. Duyum dediğiniz araştırma dediğiniz şey içişlerinde bir uzmana sormak ordan burdan tahmin yürütmek. En sağlam tarih olan eylül bile nerdeyse imkansız artık. Arkadaşlar duyumlara kulak asmayın duyum heyecanı ile de kitaplara saldırmayın iyi araştırın. İsim zikretmek istemiyorum ama kitaplarını kopyalan yapıştır yapmış olan içi yanlış dolu olan para için haftada bir çıkartan ile para kaygısı gütmeyip kaliteli kitap çıkartamam diye yeni basımını sınav sonrasına erteleyenler kitapta iki üç yanlış var diye basmayıp PDF olarak herkese sitesinde yayınlayanları iyi bilin. İyi takip edin.
-
Hadi buradaki arkadaşlara inanmıyorsun.
Yigit yilmaz beye inanmıyorsun.Prof. Dr. Kemal Gözler’i tanıyorsan eğer ki tanımıyorsan ben kaymakamlık sınavına çalışma.
O da makalesinde ve kitaplarinda köyler yönetmelik çıkartabilir diyor.
“ Yerinden yönetim kuruluşlarının hepsinin de ayrı bir tüzel kişiliği vardır. İl özel idaresi, belediye ve köy gibi yerel yönetim kuruluşlarının tüzel kişilikleri vardır; yönetmelik çıkarabilirler. Üniversiteler, TRT, KİT’ler gibi hizmet kuruluşlarının da tüzel kişilikleri vardır; dolayısıyla yönetmelik çıkarma yetkisine sahiptirler. Keza, Barolar, ticaret odaları, tabip odaları gibi meslek kuruluşlarının da tüzel kişilikleri vardır; bunlar da yönetmelik çıkarabilirler.”
Bugünde ne kadar boş eleştiri yaptığını ve kitapları karalarken ne kadar haksız olduğunu kanıtladın tebrikler
-
Arada bir foruma girip bilgi alisverisi yapalim diyoruz, ya sayfa dolusu reklamlar ya da bombos muhabbetler karsiliyor bizi. Malum siteye benzemeye basladik
-
TAG GÜNDEMDE
HaziranİİBFye UcBinGUY
-
@ronin, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
son dakika duyum sınav kasımda
Guy kurum sınavından sonra olsunda idari hakimlik ile cakışması bizim için ek avantaj olur...
Kusura bakmayınız arkadaşlar herkes kendine oynuyor bu sistemde.
Mülakatta görüşmek üzere hoşçakalınız... -
@keynesin-faizi
Of of of çok iddialı.:) -
Arkadaslar themis 22 hazıranda kaymakamlık uzaktan eğitim kursu baslatacakmıs bu konu hakkında bi fikri veya katılmayı düşünen varmı yardımcı olursanız cok sevinirim. Teşekkürler şimdiden
-
Şu sınav için en çok merak ettiğim geçen sefer ki gibi bir sınav içeriği ile mi karşı karşıya olacağız ? O zaman taktik çalışan kazanır.Yok eğer bilindik şekilde bir sınav içeriği olacak ise çok çalışan kazanır... !
--Bütün arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum.. -
@nikolayromanov taktik olarak nasıl çalışılıyor ki?
-
@sim Hocam kısacası gündemi iyi takip edip değişikliklerden haberdar olmak yani hukuk kısmı açısından ve konuların çok fazla detayına inmemek vs.
Geçen yıl ki sınavda basılı kitap dahi yoktu soruların önemli kısmı güncel anayasa,kanun ve cbk'lerden gelmişti.Gerisini siz düşünün artık Ki bana sınavı kaybettiren ise Alan kısmı idi. -
Sahsen herhangi bir sinavla cakismasini istemem, ne guy ne hakimlik vs. Umarim esit sartlarda yarisiriz ve en cok hakeden kazanir. Yani; herkes kendine oynamiyor bu sistemde.