@murad00 4 Aralık tarihinde hangi soruların iptal olduğunu dahi anlarız.. En az bir en fazla iki soru iptal olur hocam ve bana göre sadece kop iptal olacak gibi.Bu yıl sınav inşallah ÖSYM'ye ders olmuştur diyorum.Özen göstermeden hazırlanmış bir sınavdı genel olarak.Kaymakamlık gibi bir sınav da bu kadar tartışmalı ve kalitesiz soru sorulması kuruma hiç ama hiç yakışmıyor.Ki biz sınavzedeler gecemizi gündüzümüze katıp birçok şeyden feragat ederek sınavlara hazırlanıyoruz.
NikolayRomanov
Yasaklı
Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe !
NikolayRomanov tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@saliha-s Bak kardeşim ben bu ülkede herkesin KENDİ İŞİNİ yaparak daha üst verim alabileceğini düşünüyorum ki olayın ussal tarafı da bu şekilde.Asıl mesele de şu şimdi kalkıp ta benim emek vererek ve bilerek tercih ettiğim bölümümü fakültemi kimse vay siz kimsiniz diyemez,vay efendim görmezden gelemez ! Rezilliğin dik alası bu ülkede yapılıyor.Aynı husus İdari Yargı da da var,aynı mantıkla Bakanlığın belirleyeceği bölümler eklenecekmiş.Ne yapacaksınız Mühendisi hakim mi edeceksiniz !Ben tekrar nacizane söylüyorum eğer böyle rezillikler yapılmaya devam edilecekse şu meslekleri istisnai hüviyete tabi etsinler onlar da rahatlasın bizde rahatlayalım..Bu yapılanlar insanların morallerini bozmaktan,bütün konsantrasyonunu alt üst etmekten başka hiçbir şeye de yaramıyor !
-
@fthdyngc Ben o grubu göremiyorum malesef.Zamanında attılar beni o gruptan
-
Sınav başvuruları başladı hayırlara vesile olsun dostlar..Şu sınav paraları da %50 indirimli olsa keşke.Sınav masrafı çok fazla Ankara da oturmuyorsanız.
-
@kemoenes Söz konusu Ahmet Nohutçu ise sakın yanaşma derim...
-
@k-33 Ritüel sipariş etmiştim elime geçti.. Şöyle bir hızlı inceleme yaptım sorular geçen sene ki formata yönelik olarak hazırlanmış kısa ve net çözümleri de öyle.. İktisat soruları da keza aynı şekilde.. Farklı bir tarz isteyenler sipariş edebilir.Bende bir de themis var tabi themisin yerini tutmaz ama hazırlanış amacına göre başarılı diyebilirim..
-
@Can-Çelik Kitabınız gayet başarılı.. Yolunuz açık olsun..
-
@The-kaymakam Aynen üstad. Erzurum Kongresi gazetesi olarak da bilinir. Sivas Kongresi gazetesi ise İrade-i Milliye dir.
-
Kaymakamlık sınavına girebilecekler arasına PDR bitirmiş olanlar da eklendi... !
Ziraat ve Eczacılık Fakültelerinin de alınmalarını bekliyoruz !
NikolayRomanov tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Dostlar varsayımsal olarak soruyorum da nihai liste açıklandıktan sonra askerlik meselesini ne yapıyoruz? Mesela bedelli askerliği olan direkt yapıyor diye biliyorum veya normal yapacak kişi ise adaylık döneminin sonuna kadar erteletebiliyor değil mi?
-
Dostlar buralar hep böyle sessiz mi oluyor?
-
@arz-şoku hocam epey soru sorulmuş size
-
@amirim duyum mu yoksa sizin düşünceniz mi? Bana pek mantıklı gelmedi açıkçası..
-
@olursaekime hocam senin dediğine göre kasım gibi başlıyor mülakatlar.. O kadar gecikmez bence.
-
@kethüda haftaya da gelmezse süreç normal işler diyebiliriz o zaman.Ekim ortası mülakatlar başlar Kasım ayı sonu gibi de nihai liste açıklanır.
-
Mülakatlar ne zaman başlar arkadaşlar duyumu olan var mı?
-
@arz-şoku Kasım ayına sarkma ihtimali ne kadar sizce üstad?