• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Aslan-Reyiz hocam safa sazak kamu atlası kitabı çıkacak mı?
-
@hoffafd anayasa ve idare tam kpss ayarinda sade ve anlasilir anlatimi var. Bu sene kpss ye calistim guzzle ve yeterli.
-
Arkadaşlar bu ilgili ilişkili ve bağlı kuruluşları içeren notunuz var mı atabilir misiniz
-
Geçen seneki kaynaklara devam mı ediyorsunuz arkadaşlar? @can-mavi dostum kazansaydın kitapların benim olacaktı sözün vardı 2 sene önceden
-
2018 Temmuz sonrası baskılar güncel sayılmaz mı? iş görmeye devam etmez mi? Mahalli idareler değişiklikleri neler?nerden bakabilirim? Yazarsanız bahtiyar olurum dostlar.
-
Çeko bölümü mezunları için denklik durumunda bir gelişme var mı ? Hiç alan oldumu ?
-
Kaymakam memur atayabilir mi yoksa bu yetkiyi sınırlı bir biçimde mi kullanır mevzuatta bariz bir hüküm yok da danışmak istedim
-
@omer0 haber yok
-
@kaymakam sizin gibi insanlara iyilik yaramaz. Yol göstermeye çalışan insanlara bile laf atıyorsunuz. Bahsettiğiniz iki kişide 5-6 mülakat görmüş insanlar. Yaş hadleri doldu. Sizinle ne hesapları olabilir?
-
Üstadlar selamlar idare hukuku için pdf not varsa bana yollarmısınız nitelikli bir not. Özelden e mail yollarım yardımcı olursanız sevinirim
-
@hayırlısı035 çıkarır ama yakın zamanda sanmıyorum .
-
Forumda herkes soru soruyor,kimse cevap vermiyor,sınav tarihi,aöf,yazarlar hakkında uzun uzadıya tartışmaya vaktimiz var,ama bilgilerimizi paylaşma konusunda biraz cimrilik yapıyoruz sanırım,belki de bencillik.Kendimi de dahil ediyorum.
bilgilerini notlarını paylaşan üyeleri de küstürdük mü ne yaptık kimse ses vermez oldu -
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@hayırlısı035 çıkarır ama yakın zamanda sanmıyorum .
Hocam size artık özelden mesaj atılmıyor denedim burayı meşgul etmemek için.. idare hukukunun genel ilkelerden yani ilk konulardan başlamak üzere bir pdf güncel değişiklik içeren notunuz var mı Lütfen varsa yardım edin bana selamlar hocam
-
@kiziroğluhey elimde bu mevcut kolay gelsin
-
@Aslan-Reyiz abim sağolasın Allahım razı olsun
-
@kaymakam2019 benimle ne hesabı olacak Hocam ben ikisininde kitaplarını kullanıyorum halihazırda. Lakin ikisi de aynı kitleye ve aynı sınava yönelik çalışma yöntemi olarak biri siyah derken diğeri beyaz diyor. Bu bana komik geldi. Çalışma yöntemi bence herkesin nevi şahsına münhasır bir şey. Bir husus daha Yiğit Yılmaz ve Can çelik gibi üstadların da destekçisiyim. İyi veya kötü yayın rekabeti artıyor. Kendimizi müşteri var sayarsak rekabet olan yerde müşteri mutlaka kazanır. En azından artık diğerleri de kendine çeki düzen verip kitapta bir iki cümle değiştirip yeni baskı kitap süremeyecekler. Her neyse yolunuz bahtınız açık olsun. Selametle...
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Aslan-Reyiz hocam safa sazak kamu atlası kitabı çıkacak mı?
çıktı hocam kitap
-
@kemankeşş kaymakamın sınırlı atama yetkisi vardır. İl idaresi kanununda vardır madde olarak geçer. Vali gibi genis atama yetkisi yoktur ama.
-
@kemoenes ben bulamadım nette ama
-
@kemankeşş yeni baskı çıkmadı piyasadaki eski baskı