• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
A grubu açıklanması kaymakamlık sınavının popülaritesini söndürdü
-
@brhmtrkmn, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Kanunname İdare Hukuku (Şubat 2019) - Ahmet Nohutçu
Hocam kanunname idare hukuku verdiniz mi ? -
@BF24 hocam daha önce kaymakamlık sınavına girmedim acaba bu kısıt zamanda çalışmaya başlasam yeterli olur mu kpssden alt yapım var p 48 84 sizn fikriniz nedir daha önce hazırlandıysanız yardımcı olurmusunuz
-
Arkadaşlar hepimize hayırlı cumalar,
Çalışmamız gereken kanunların olduğu bir liste vardı geçmiş iletilere baktım göremedim. Elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
-
@paretoseiko sınava kadar her gün 6-8 saat arası düzenli çalışmayla neden olmasin
-
@salieri iletilere tam bakamamışsın Hocam sayfa 19 da liste var :))
-
@paretoseiko hocam ilan gelmeden zaten tam moda girmek çok zor oluyor. Hele ki bir işte çalışmıyorsanız bütün gününüzü ders çalışmaya verebilecek müsaitliğe sahipseniz, doğru konu anlatım kaynakları ile şuandan itibaren çalışmaya başlamanız yeterli olacaktır.
-
Mahalli idareler sorularının karışık olarak yer aldığı,deneme gibi ama soru sayısı fazla olan bir kaynak var mı piyasada?kanun kanun şeklinde ayrılmamış yani.
-
@kaymakam hocam tersten bakınca ondan görmemişim teşekkür ederim
-
@IS-LM bu konuda kesin bir görüş birliği yok .
-
Soru çözümü için grubunuz var mı acaba ?
-
@Pigaçu WhatsApp ı kastediyorum bu arada
-
Arkadaşlar Yiğit Yılmaz'ın kaimmakam 1500 sorulu kitabında düzeltmeler var mı acaba?
-
-
İnsan hakları bölümü için reşit gürbüz hocanın kitabı cok iyimi? Elimde Ahmet nohutçunun kaymakamlık setinde ki insan hakları kitabı var bunun için iyi diyorlar reşit hocayı almama gerek varmı dır?
-
@Aslan-Reyiz teşekkürler reis
-
Arkadaşlar KAS ın bir önceki (2018)baskısı güncelliğini koruyordur değil mi ?
-
@vforvs bende merak ediyorum onu. Elimde 2018 baskısı var acaba 2019 ü almalimiyim
-
Sınav sürecinde kitaptaki bilgileri sorgulamadan, asli kaynaklarında ne yazıyor diye hiç merak etmeyen adayların, sınav anında diğerlerine nazaran biraz daha fazla zorlanabileceğini hiç kimse unutmasın. Her kitap, yazarının kendini ÖSYM yerine koyup konuları süzmesi ile oluşur. Bu süzmenin, gerçekliğe yakınlığı ne derece iyi ise ya da uyumlu ise, sınav anında o derece rahat olursunuz. Bu yakınsaklık sorunsalı yanı bir de hatalı bilgi, ya da güncel olmayan bilgiyi de arkadaş yaparsa, allah ilgili adaya yardımcı olsun işi gerçekten çok zorlanır. Kitaplar bu işte adayların elbetteki eli koludur. Lakin alan özellikli olmak üzere, zaman buldukça (zaman az veya yoksa edecek bir şey yok, gözü kapayıp dalacağız nereye varırsak) asli kaynaklara da göz atması herkesin faydasına olacaktır. Allah hak edenin kazandığı bir düzen içinde, alın terinin karşılığı aldığı bir süreç işleyişini nasip eylesin...
Herkese hayırlı hafta sonları dilerim (unutmayın, hafta sonları adaylar için bulunmaz zaman bayramıdır:) -
Arkadaşlar mikro ve makro da soru çıkma olasılığı yüksek olan konular nelerdir acaba?