• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Harun-Resid teşekkürler hocam çok sağolun.
-
@Harun-Resid akademikus ile mas nasıl acaba çözdünüz mü omları
-
@aday-adayı valla yeni duydum baktım ama bişe bulamadım
-
@çölkaplanı verildi dostum. Hatta gelen kağıdı da burada paylaşmıştım. Geri sayfalarda mevcut.
-
@kykm hayır hocam onları çözmedim henüz büyük ihtimal de çözmem. Ritüel, kas, themis var elimde ve bunlar yeter de artar fazla da karıştırmamak lazım
-
@Harun-Resid haklısın hocam teşekkür ederim
-
@Harun-Resid kıyas yaparsanız en yararlı gördüğünüz hangisi? Kas ve themis bende de var. Ritüel planlıyorum.
-
Ritüel mi kaimmakam mi?
-
Themis hariç piyasadaki diğer soru kitaplarını aşağı yukarı aynı görüyorum.
-
@Harun-Resid hepsini düzenleyen bir yazı paylaşıldı status ile ilgili düzeltebilirsiniz hepsini
-
Ekonometri mezunları olarak ortak bir metin hazırlayıp CİMER'e yazacağız. Ekonometri mezunları kaymakam olan kişileri de bulduk, özellikle bir kaymakam gördük Mayıs 2019'da göreve başlamış ve Ekonometri mezunu. Büyük bir itiraz için en büyük sebep bu zaten.
-
Türkiye ekonomisi ve insan hakları iÇin yardımınız lazım üstadım konu anlatım @can-mavi
-
@KaimakamAday şu yayın çok iyi demek zor hocam. Muhakkak eksikler oluyor ama ritüel kas ve themis yeterli olur. Ben kaymakamlık, hakimlik, KPSS çıkmış soruları çözmeyi planlıyorum. Sanırım tam anlamıyla o şekilde hallolur.
-
@FreeBoY ben bir ileti yazarken bile dönüp 2 defa kontrol ediyorum eksik yanlış bir şey yazmışmıyım diye. Kaymakam adayları bu kitaptan hazırlanabilir diye kitap çıkarıyorlar ama kitap hata dolu. Sonra hazırlanan düzeltme notları ilgimi çekmiyor. Verdiğim para helal olsun hiç gözüme gelmiyor ama keşke daha dikkat etseler ayrıca kitapları pdf olarak telefondan okuyorum o yüzden sonradan hazırlanan düzeltmeler işime de yaramıyor neyse fazla eleştirdim sanırım kusuruma bakmayın.
-
@Harun-Resid haklısın tabi sıfır hatalı bulmak zor olabiliyor.
-
@Harun-Resid Basım hataları elbette olur. Soru tarzlarından bahsetmiştim aslında ya da yeterlilik.
-
@KaimakamAday themis dışındakiler standart hocam. Yaratıcı sorular yok maalesef.
-
@Harun-Resid nedense themis bana garip geldi
-
@KaimakamAday neden
-
sayın kaymakam aday adayı hocalarım mülakat sonuçlarının açıklanmasından sonra valilik stajına ne zaman başlanıyor bilgisi olan var mı süreç nasıl işliyor?