• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@districtgovernor duyum ile uçak biletimi alınır farklı olmuş
-
@Aslan-Reyiz ateş nasıl acaba önermiyorlar ama merak ediyorum içeriğini
-
@cansarı insan hakları ve Türkiye ekonomiside kaynak darlığı var galiba sağlıklı kaynak yok denecek kadar aZ
-
@esnaf61 aynen ben de olumlu şeyler duymadım nohutçunun kaynaklara çok güvenemiyorum artık üstelik 550 sayfa çok geniş .
-
TC EKO da yasin çoban yeterli yine 10/7-8 yaptırıyor. Ama insan hakları konusu sıkıntılı.
-
@Aslan-Reyiz 4t nin var insan hakları onu düşünüyorum ama ?
-
@esnaf61 ben ondan hiç memnun kalmadım gereksiz ve hatalı şeyler mevcut.
-
@esnaf61 doğru mu bilmiyorum ama her gün yeni yaratıcı duyumlar duyuyoruz. Bir dahaki duyum Nasa dan olabilir
-
@Aslan-Reyiz başka kaynak ?
-
@districtgovernor Siz yine de Nasa’ya bilet falan almayın ne olur ne olmaz
-
@districtgovernor hocam o grupta ben yokum da nerden duyum almış acaba emin olarak yazmış
-
@districtgovernor dediğim gibi değişik olmuş milleti galeyana getirecekler snra patlar biletler
-
@cansarı hiçbir kaynak göstermemiş sadece onu yazmış 1 saat önce. Bekliyoruz bakalım
-
@districtgovernor bilet kısmı yanlış duyuma birşey diyemem açıklamasını yapınca buraya yazarsınız
-
@esnaf61 Aynen yazarım
-
@districtgovernor hocam bekliyoruz yazıyorlar ya sonra ertesi gün cevap veriyorlar hatta vermiyorlar çok sınır bozucu
-
@cansarı duyumu yazması bile sınavın olacağı anlamı taşıyor kaynak hareketi
-
@districtgovernor Her türlü olasılık var hocam.Bana göre artık Ekim ihtimali bile kalmadı Kasım-Aralık bandı sınav olabilir.
-
@NikolayRomanov Sizin mezuniyet Ekonometri miydi ?
-
@NikolayRomanov Duyumlar doğrultusunda hep Ekim sonu Kasım başı gibi yorumlar var işi şansa bırakmamak adına bu tarihleri dikkate almakta fayda var Türkiye burası her şey olabilir şahsi fikrim sadece tabi .foruma da çok girmemekte fayda var bu olmayacak yorumlarından sonra bıraktım çalışmayı sonra dedim yaa Ekim’de olursa en mantıklısı Ekim’e göre hazırlamak kendimizi ve foruma da çok girmemek .yine girdim zaman kaybettik bak dayanamadım yine :))))))))