• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Ayrıca bir öngörü daha..
Sınavın veya sınavların,açılacak ilanların gecikmesinin ve açılamamasının sebebi şu: Ülkedeki siyasi gerginliğin daha da artması,devlette paranın olmayışı,kamudaki küçülme stratejisi ve yeni hükumet sisteminin daha da kökleşmesi ve oturması açısından sistem iyileştirmesi çalışmaları.. -
Ben bu belirsizlikten çok sıkıldım artık. Bilgi kirliliği her zaman vardı ama bu yıl çok daha fazlalaştı. Yani alt tarafı bir ilan; bunun antitezi söyleyebilir arkadaşlar bir ders çalışmamıza bakalım diye ama her ilanın geç gelmesi girmediğimiz sınavda sınava girip kaybetmemize eşdeğer oluyor. Sadece bir ilan ama şimdiden 2019 olsun 2020 olsun bir ilan.
-
@NikolayRomanov hocam yalnız şahsi fikrim yukarıda da belirtim Ekim gibi olacak şekilde çalışıyorum ama Aralık sarkarsa bence 2020 olur gibi geliyor çünkü anladığım kadarıyla bu önceki belirsizliklerden farklı belirsizlik ekonomi kötü kabine değişikliği hatta erken seçim muhabbetleri bile dolanıyor ayrıca söylenti başkanlık sistemi bizim idari işleyişte sıkıntı yarattı kurumlarda . Bence her şeye hazırlıklı olmakta fayda var.
-
@NikolayRomanov başkanlık sisteminden bile vazgeçilebilir bence
-
@keskin34 Hakkımızdan hayırlısı üstad.Süreci izliyoruz bakalım.
-
Sınavı ve hatta mülakatı olmuş bitmiş Hakimlik mülakat sonuçları için bile her gün (yarın açıklanacak) şeklindeki duyumlar, bugün beklemeyin şu tarih için yoğun konuşuluyor denen günler bile yanlış çıkarken
Daha sürecin başındaki bizlere tarih konuşmak ne kadar doğru ama işte umut
Bu sene kesin olacak da ne zaman olacak?
Çalışmada sıkıntı yok nasıl olsa ilan yok illaki hallolur ama asıl sıkıntı beklerken unutacak mıyız ne kadar bekleyeceğiz kaygısında...
Ama şunu unutmayalım ki kaymakama ihtiyaç var dolayısıyla elbet bu yıl o sınav gelecek (yani inşallah )
-
Yiğit Hoca kaymakamlığın 27 ekimde planlandığını az önce tarafıma bildirdi sayı büyük ihtimalle 100 sizlerle paylaşıyorum.Zaten bu yönde fazlaca duyum var Hakimlik de şahsi fikrim aralık son hafta olur.Sayı da 100 olur idaride.
-
@Aslan-Reyiz güzel olur olursa
-
@mia99 kaymakamlıkta iyuk yok idare için themis ümit kaymak
-
@Kaimmakam23 böyle bir kısıtlama yok aynı gün bile yapıldı geçmiş yıllarda.
-
Sayısal loto da bile bu kadar rakam dönmüyor, vay be ...
-
@amirim Hocam noktayı sizin duyumunuz koyar
-
Selamlar arkadaşlar
2 sayılı CB kararnamesinde Ekli cetveller nerede?dipnotlarda resmî gazeteye bakın diyor ama ben bulamıyorum.kararname de geçici maddelerde 6 ay içinde işlenmesi gerek diyor,Kafam karıştı bu konuda bilgisi olan var mı acaba
-
@Aslan-Reyiz ben bugünün koşullarinda olamayacağıni düşünüyorum aynı gün...
-
@Aslan-Reyiz facebook sayfasında mı söyledi
-
KHK Kaymakamlık sitesinde daha önce de 14.12.2019 tarihi verildi. Söyleyen arkadaşa soruldu daha da bir şey yazmadı.
Bugün de aynı tarihi vermişler aynı kişi mi verdi tam bilmiyorum ama o da hala bilgiyi nerden aldığını söylemedi.
İnandırıcı gelmedi bana ikinci sefer böyle bir şey olduğu için. Bizim burada sözüne güvendiğimiz abilerimiz arkadaşlarımız var onların verdiği tarihler benim için geçerlidir inandırıcıdır. Onlardan da ricam gruba haklı da olsalar küsmemeleri
-
Sınava girene kadar hergün aynı sabahtan akşama kadar ders
-
@esnaf61 hocam sizde motive oluyorsunuz herhalde buraya hergun ders çalıştığınızı yazarak
-
@Aslan-Reyiz ben size önemli bir kaynaktan idari hakimlik Aralık demiştim daha önce aynen geçerli
-
Çeko dan dilekçe dönüşü olanlar var mı?