• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Tardukağan katılıyorum. Kaymakamlık o meslek olmayınca bu sınav olmayınca başvuralacak bir yer değil ve olmamalı. Bu iş kariyer mesleği de değil. Hatta iş bile değil. Ben şahsi olarak kaymakamlığı Allah rızası için devletimize ve insanımıza hizmet yolu olarak görüyorum.
-
@Tardukağan iletinin alnı olsa da öpsem :)) çocukluğumdan beri hayalini kurduğum mesleğin mülakatından elenirken 5 dakikalık mülakat ile benim ve benim gibi ideali bu meslek olanların önüne geçenler..... Bu işi para, makam vb için en başta isteyenler zaten kaymakam olduktan 3 ay sonra ağlamaya başlıyorlar. 10-15 bin nüfuslu yerleşim yerlerinde yaşamak zorlarına gidiyor...
-
@Tardukağan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Umarım bu sınavı olabildiğince sürecin başından beri kaymakamlık çalışanlar kazanır. İl göçte çalışabilirsiniz belki guy olabilirsiniz ancak kendinizi bu işe gerçek anlamda adamadan kaymakam olamazsınız. Dur sayıştaya gireyim yok yok dur kpss ye gireyim olmadı idari hakimliğe gireyim mantığını doğru bulmuyorum. Sonrasında, kamu kurum ve kuruluşlarında kadroya geçiyor arkadaşlar. 1 yıl sonra, ben mutsuzum, kaymakam olmak istiyorum diyorlar. Aklın neredeydi o zaman diye sormazlar mı adama? Belki o boş yere dolduruduğunuz kadroya bir mazlumun önüne geçerek yerleştiniz?
Bende şöyle bir yorum ekleyeyim. Bir önceki sınav da ki sorular gibi sormazlar umarım. Aleladele her hangi bir sınava hazırlanan ile kaymakamlığa hazırlananın ayırt edildiği sorular olur. İste o zaman dediğiniz olur. Gerçek bu mesleği isteyen ile çalıştım oldu ama keşke girmeseydim diyenin ayırt edildiği. İnsan hakları soruları anayasa idare mahalli idareler gerçek çalışanı ayırt edici sorular olur umarım.
-
@Tardukağan şu meslekleri gözünüzde çok büyütüyorsunuz.yok şu yok bu.
Yeni mezun falan mısınız
Geçen alımlarda adamlar guydan elenip kaymakam oldular.büyütmeyin o kadar da -
@merasim34 aynen guy dan elenen ve kpss puani olmayan muhasebe yapamayan adamlar kaymakam oluyor
-
@merasim34 Önce üslup! Bu zihniyetteki birisine cevap verme gereksinimi bile duymuyorum.
Allah'tan dileğim bu kutsal mesleği sizin gibilere nasip etmemesi @Müfettiş-Gadget @merasim34
-
@Tardukağan boyle bi bedduaya ne gerek vardi simdi yakisti mi .? Ben olani söylüyorum kac tane tanidigim var bu dedigim sekilde kaymakam olan .
-
@Müfettiş-Gadget beddua etmedim, istediğimi söyledim. Olanı söyleme biçiminiz geçen yıl büyük emekler sarf ederek, kazanan, Kaymakam olan arkadaşlarımızı küçümsemek mi? Öyle küçümsersen böyle de bir giderle karşılaşırsın. Neden şaşırdın anlamadım.
-
Arkadaşlar ikili/üçlü tartışmanızı özele taşıyın burada anlamsız polemiklere gerek de yok, yer de yok, zaman da yok. Lütfen ikinci kez ikaz etmek durumunda bırakmayın.
Herkese iyi forumlar. -
@mk-ank Aynen katılıyorum...
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
Tartışmalar hem hakaret seviyesine geçiyor hem de siyasileşiyor. Altı üstü birbirimize kaynak önereceğimiz bir başlık halbuki bu
-
Yahu kaymakam adayı arkadaşlar sunca sayfa var bunca kelime yazdınız bi o kadar sinir harpleri yaptınız bir de sınav ne zaman sınav ne zamanlar var tabi bunların yerine herkes bir soru bilgi veya ne biliyim işte işimize yarayacak pratik yerine geçecek foruma girenin şunu da öğrendim hatırladım iyi oldu dediği birseyler yazsak ama kısır dongulerden uzak daha yararlı olmazmiydi ben bu saatten sonra burayı dertleşme platformundan çok rakip eleme meydanı olarak görmeye başladım halbu ki kaymakam olmak fedakar olmakla eş anlam taşıyor bence fedakar disiplinli çalışkan
Dipnot: kimin kazanacagini bilgiler kitaplar sınavlar değil Allah tayin ediyor hadi rast gele -
İleti kaldırılmıştır
-
@mk-ank @Tardukağan in da iletilerini kaldir admin
-
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar ben hala bitiremedim
-
@Müfettiş-Gadget @merasim34 Kaldırma işleminin ikazımdan sonrası için geçerli olduğunu, yani ikaz sonrası atılan iletiler için geçerli olduğunu anlayacak düzeyde olduğunuzu düşünüyoruz. Kendinize düşman arıyorsanız yanlış yerde arıyorsunuz. Hınç gözünüzü kör etmesin. Tartışmayı uzatmamak konusunda yeni bir ikazda bulunmayacağız. Başlığı yeterince bu saçma hususlarla meşgul ettik/ettiniz.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.
-
@mk-ank gibi yancı , tarafli admin istemiyoruz @paretowilfredο
-
@Müfettiş-Gadget Olayda herhangi bir yancılık, taraflılık yok dostum. Çok net bir kriter konulmuş, ikazdan sonra devam ettirmeyin denmiş. Siz devam ettirmişsiniz. Bunu sanırım bir kez daha söylemeye gerek değil mi?
İletilerin kaldırılışı içeriğe göre olsaydı gerçekten ve çoğu iletiyi temizlemek lazım gelirdi dostum.
Ayrıca siz saygısızca emir kipiyle yöneticimize karşılık vermenize rağmen size bir şey söylemiş değil @mk-ank
Bence daha fazla zorlamayın dostum, başlıktaki herkese de saygısızlık ediyorsunuz uzattıkça.
Lütfen ikili dialog haline gelecek konuşmaları artık özelde sürdürün.