• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Tardukağan kpssye sağlam hazırlanıp kalan 3 ayıda kaymakamlık sınavı için çalışanlardan korkuyor musunuz? Kpssye girdi diye kaykamlık hayali olamaz mı gariban vatandaşa yardım eli uzatma hayali taşıyamaz mı yani iyi valla sayıştay sınavına girdim diye hakimliğe girmeyim kpssye girmeyim guya girmeyim öyle oturuyum evde mantığa bak arkadaş bu ön yargı ve çekememezlikle kaymakam olmayın zaten arkadaşlar siz önce hasetliği bırakın
-
@ert1234 hocam kaç puan almıştınız acaba
-
@Tardukağan hocam bir kaymakamla hazırlamışlar bugün gördüm sorularda mevcutmuş fakat çok fazla sayfa sayısı bu aşamada insan hakları sıkıntı acikcasi
-
@FreeBoY teşekkürler hocam almaktan vazgeçtim acikcasi
-
@Tardukağan teşekkür ederim
-
@fthdyngc Allah rızası olmadan devletimize ve milletimize hizmet edilemiyorsa ben sınava girmiyorum arkadaşlar
-
@Tardukağan o söylediğin 3 meslek de referanssız olmuyor, yeri geliyor referansla da olmuyor. bu meslekler olmayınca işsiz mi kalalım ömrümüzün sonuna dek
-
@HaniYaKi "Allah rızası olmadan vatana hizmet edilmez" diye birşey söylememiş arkadas, şahsi olarak Allah rızası kazanmak amacıyla vatana millete hizmet etmek istediğinden bahsetmiş, kendi ideali olarak bunu benimsemiş. İletiyi tekrar okursaniz bunu görebilirsiniz.
-
@Aslan-Reyiz hocam safa hocanın insan hakları kitabı ne zaman çıkar?
-
@Gülesen son hazırlıklarını yapıyor
-
@Hayaller71
Kardeşim, "yoksa kpss ye sağlam hazırlananlardan korkuyormusunuz" diye hitap ettiğin kişiler emin ol daha önce defalarca kpssden iyi puanlar alıp üstüne bakanlık koridorlarında bir kaç kez mülakat gören insanlar. Bu yola bu sınava yıllarını vermiş insanlar. Kim neyden korkacak acaba? Kaymakamlık hayali kurmak elbette herkesin hakkı. Allah emek veren herkesin yolunu açık etsin. İnşallah çalışanla çalışmayanın öyle böyle değil sağlam şekilde ayırt edilceği güzel bir sınav olur. Başarılar. -
@ayraan kardeş isterse milyon kez mülakata girsin çıksın kimse kimseden üstün değil isterse beştepede çalışsın bu bir ölçüt değil
-
@ayraan liyakat yokki hakka giriyorlar ama bu dünya onlarlada kalmayacak
-
@mülki Teşekkür ederim Eyvallah
-
@Hayaller71 yazmayacaktım ama gerçekten insanı çileden çıkartıyorsun. Birincisi, neden ve kimsen korkacağım? Alt tarafı bu bir sınav. Belki olur belki olmaz, gereğinden fazla anlamlar yüklememek lazım. Kaldı ki bir faniden korkacak kadar düşük profilli değilim.
İkincisi, çekememezlik ve haset gibi suçlamalarını kendine yönetmelisin, konuyu kapatmışken tekrar hortlatarak kendini ele verdin.
Üçüncüsü, liyakat yoksa, hakka giriliyorsa girme kardeşim sınava. Bakanlık senin evine özel olarak davetliye mi yolladı? Kucaklarını açtı da seni mi bekliyor? Hem sisteme sövün, hem bakanlığın kapısında yatın, yok öyle iş abi!
Son olarak, Kaymakamlık Sınavın da 14 adet Türkçe sorusu mevcut. Okuduğunu anlamak çok önemli. Forumda yaptığın gibi yarım yamalak okuyup, binbir düşünce ve yorumunu katıp soru cevaplamaya benzemez. -
@1kamucu 78 idi yanlış hatırlamıyorsam öyle saçma hatalar yapmışım ki bin pişmanım belki şimdi içerideydim inşallah bir hakimlik ilanı görürüz
-
@Tardukağan sana mı soracam hangi sınava girip girmeyeceğime oradaki adam düzgünce yazmış kpss den çıktım hangi kaynak önerirsiniz diye sana noluyorda orda ağlıyorsun yok size noluyor siz niye giriyorsunuz sanane abicim istediğim sınava girerim ister sıra gelir gitmem paşa gönlüm bakanlığın önündede yatar yazdığım yazıdan bunları anlayacak kadar anlama kabiliyetin olmalıki böyle konuşuyorsun ayrıca Ucuz cümlelerle laf soktuğunu falanda sanma gülücük falan koymuş birde benden önce sen kendine bak bilader bura ağzına gelini sayıp sonrada yazmayacaktım ama neyse yazıyım diyeceğin Bi yer değil
-
Adama bak sanki Bi tek senin hayalin sadece sen çalıştın emek verdin kim hangi sınava girerse girer sana mı kaldı kardeşim sorgulamak
-
@Hayaller71 mesaj atıp geri beni engelleyecek kadwr çocuk musun sen. Bu kafayla devlete memur olma vatana millete yazıktır
-
Arkadaşlar polemiğinizi burada sürdürmeyin, sizin kavganızın arasında insanlar bilgi alışverişinde bulunmak mücadelesi veriyor. Özele taşıyın, özelde engelleme söz konusu ise de hızınızı alamayıp peş peşe iletilerle burayı meşgul etmeniz gerekmez. Başka bir yol bulun ama bu başlığı bu şekilde meşgul etmeyin lütfen.
Herkese iyi forumlar.