Kocakarı İlaçları, İşe Yarayan Anne İksirleri, Anne Tedavi Yöntemleri
-
Derde deva dendi denedim ve şu an daha iyiyim. Sanırım bu tavsiyelerde iş var. Denemeden öğrenilmiyor.
-
Bizim oğlan kusuyordu bir kaç gündür. Doktora götürdük serum bağladı gönderdi. Durduk yere serum yemiş oldu çocuk. Siz de var mı adam akıllı bir tavsiye? 3,5 yaşlarında çocuk. Acı Reçete sunmayın. İktisadi bir espri yaptım. Herkes bilmez sadece Erdal Ünsal 🤫🤫🤫
-
Yazın ders çalışırken serinletici feranlatıcı olarak soğuk suya limon taze nane çubuk tarçın karışımı , harareti dindirecek de çay olmazsa olmazlarim.
-
@aroma tarçın şekeri de dengeler o hocam bi deneyim bakim
-
@onuktekin aynen şekeri bırakma sürecinde tarçınla başlamıştım .Koskoca 5 yıl olmuş vay be
-
@aroma tarçın kaşıntı yapıyor bende aslında ama bi' denicem
-
Migrene ve göz ağrısıyla seyreden baş ağrısına çare yok mudur? Günlerce geçmek bilmez arsız ağrılarım ..
-
@onuktekin denenebilir hocam
-
@aroma "Migren ağrım tuttuğunda yapılacak en sağlıklı şey benden uzak durmaktır."
Adolf Hitler
-
Migren için net konuşayım: Akupunter. 10 seansta pırıl oluyorsun. Ufak tefek iğnelere alışık iseniz sorun olmuyor. Dediğimi yapın dostlar pişman olmazsınız.
-
@antimülakat hocam seansları tekrarı gerekmiyor mu tamamen kurtuluş mu Bi de acı eşiği yüksek mıdır acaba ?
-
@aroma valla çok acı verdiğini düşünmüyorum. Bizim hanım çok fazla iğneden falan korkmaz. Diğer akupunktur olanlarda da iğneler acıtıyor diye bir şey duymadım. Dayanılmaz baş ağrısı yerine ufak tefek acıya katlanmak bence daha kolay.
-
@aroma seans 10 oldu mu bitiyor. Tekrara gerek yok hocam.
-
@antimülakat anladım hocam araştırmam lazım ben iğneden çok korkuyorum maalesef
-
@aroma hocam bu tam iğne gibi de değil. Enjekte edilen bir şey olmadığı için o kadar acı ve yanma olacağını düşünmüyorum.
-
@antimülakat haklısınz enjekte edilen bişey yoksa! Teşekkür ediyorum
-
Dilin yanmasına ne iyi gelir? Karadut iyi midir sizce? Hafif su toplanması modunda bir acı var.
-
@Antimülakat, içinde söyledi: Kocakarı İlaçları, İşe Yarayan Anne İksirleri, Anne Tedavi Yöntemleri
Dilin yanmasına ne iyi gelir? Karadut iyi midir sizce? Hafif su toplanması modunda bir acı var.
Yanan kısmı tozşekerle kaplarsanız acınız biraz hafifler
-
@Alpha daha fazla yanmasın hocam? Hiç duymamıştım toz şeker.
-
@Antimülakat, içinde söyledi: Kocakarı İlaçları, İşe Yarayan Anne İksirleri, Anne Tedavi Yöntemleri
@Alpha daha fazla yanmasın hocam? Hiç duymamıştım toz şeker.
Çayı aşırı sıcak içenlerdenim.o yüzden sık karşılaştığım bi durum.benim acımı hafifletiyodu