YDS İÇİN KAYNAK VE VİDEO ÖNERİSİ
-
Yds çalışmaya yeni başlayanlar için hangi kaynakları önerirsiniz? ücretsiz izleyebiliceğim yds videosu önerirmisiniz?
-
@antikamaliyeci YDS için değil ama genel İngilizce için engvid YouTube kanalı güzeldir.
-
@hadleybull teşekkür ederim.
-
Kaynak önerileri yazımıza göz atabilirsiniz.
https://www.tercihiniyap.net/haber/yds-kaynak-kitap-onerileri
-
@Agor başlık eski fakat yine de buradan devam edeyim dedim:) Önerdiğiniz kitap kaynakları açılmıyor bahsettiğiniz yazıda tekrar bir kaynak önerisi alabilir miyim?Elimde Suat Gürcan'ın videoları var fakat ağır geldi bilen birine anlatıyor gibi. O yüzden önce bir kitaptan temel atıp sonra video izlemek istiyorum o yüzden kitap önerisi bekliyorum.
-
@Elinor-Ostrom, içinde söyledi: YDS İÇİN KAYNAK VE VİDEO ÖNERİSİ
@Agor başlık eski fakat yine de buradan devam edeyim dedim:) Önerdiğiniz kitap kaynakları açılmıyor bahsettiğiniz yazıda tekrar bir kaynak önerisi alabilir miyim?Elimde Suat Gürcan'ın videoları var fakat ağır geldi bilen birine anlatıyor gibi. O yüzden önce bir kitaptan temel atıp sonra video izlemek istiyorum o yüzden kitap önerisi bekliyorum.
@evandro hocam bakar mısınız? @Elinor-Ostrom hocam, evandro hocam o konuda daha kapsamlı bilgi verecektir.
-
İleti kaldırılmıştır.