UEFA Uluslar Ligi
-
Skordan bağımsız olarak bu akşamki oyunla 2020 Avrupa Sampiyonasi için umutlandik diyebilir miyiz?
-
kadromuz fena değil yetenekli gençler var defansı sağlamlaştırabilirsek bu gençler iş yapar
-
lucescu ile olmaz o iş
-
Ersun hoca yada Aykut çapsızı ile bu takım şahlanır ama futbolda çoktan emekli olmuş luce ile olmaz
-
@rorschach159 Ukraynalılar luce'nin suyunu içip posasını bize bırakmışlar anlaşılan.
-
@evandro hoca açık açık benden size ne köy olur ne kasaba diyor. Bide bizim milli takımda lobi var mesela Harun Fenerbahçeye geldi diye ceza kestiler takımlarında banko oynayan Zeki Kaan Enes Abdülkadir falan hiç düşünülmüyor nedense
-
Yine bir şey çıkmaz. Bu sene de olmaz görünüyor, 2022'ye odaklanmak gerek.
-
Yerli futbolcu biyografisi '' 2 maç süper oyna hoop zirvedesin yüksek paralar al triplere gir gece hayatına at kendini para ez temizinden 2 sene içinde hop ptt 1. lig seviyesine dön Örn: Arda Emre mor gökhan töre '' o yüzden bir yol olmaz milli takımdan
-
Gençlerimizin yaşı 23-25 dolaylarında. Çoğu daha 10 kere milli forma giymemiştir daha. Kulüpler bazında olduğu gibi aynı taktik ile birlikte düzenli bir antrenman yapmıyorlar. Hepsi farklı taktiğe sahip takımda ter döküyor. İlk 11'in yarıdan fazlası Türkiye liginde bile oynamıyor.
Bu bahsettiğim milli takımımız son 3-4 maçta çıkıp takır takır top çeviriyor. Daha ne istiyorsunuz.? Hangi ülkenin grubunda son dünya şampiyonasında çeyrek final görmüş iki ülke var? Fenerbahçe 3 yenilgi almış cocu gitsin milli takımda ilk 10 naçında 2 galibiyet almış lucescu gitsin... Her maçı çık gol yemeden 5 farklı kazan şampiyon ol kupayı al falan bekliyoruz her takımın fanatiği olarak. Nasılki kpssde 1 ayda 95 alamıyoruz futbolda öyle çok sabırsızız çok tahammülsüzüz. Ben bu gençlere dün mest oldum. Onları ağır eleştirerek cesaretlerini kırmayalım. Hep destek tam destek! -
Takımı beğendim. Goller öyle karambole atılan gollerden değil. Takım oynu özellikle ikinci yarıda çok ön planda idi. Bir de 2-0 dan 2-3 maçı çevirmek pek yapabildiğimiz bir şey değildi. O anlamda ben takımı beğendim.