KPSS TERCİH DE YARDIM
-
HOCAM BEN TEKNİK LİSE MAKİNE ÇIKIŞLIYIM BU SENE KPSS ORTA ÖĞRETİMDEN 61 PUAN ALDIM MERKEZİ ALIMDA NE GİBİ MESLEKLERİ YAZABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ BENİ BİLGİLENDİRİSENİZ SEVİRİM
-
@RobiNHooD Hocam puanınız çok düşük. Sizi umutsuzluğa sürüklemiş olmayayım ama puanınız yetersiz kalacaktır.
-
PUAN DÜŞÜK EVET AMA BU PUANLA ALIMLAR OLUYORMUŞ HERALDE AMA BİDE SİZE SORUYIM DEDİM DAHA BİLGİLİ OLMAK İÇİN
-
@RobiNHooD Dediğim gibi merkezi atamada bu puanla yerleştirme yapılması oldukça zor, özellikle ilk alımda puanlar yüksek kapatacaktır. Mülakatla alım yapan kurumlar var onlarında başvuru barajı kendi inisiyatiflerinde. Siz beklemede kalın fakat çok fazla umut vermek istemem.
-
@Agor hocam bende makine bölümü cikisliyim benim puanim 86,38 branş siralamam 75 sizce nasıl bir yol izlemeliyim
-
@ibrahimht2017 Hocam çok az bir zaman kaldı kılavuzun yayınlanmasına o bir yayınlansın biz de sayıları görelim net bilgi verelim size de, puanınız biraz sınırda merkezi alımlar noktasında, hele ki bunlar ilk alım puanlar oldukça yükseliyor. Önümüzdeki hafta tekrar konuşalım.