2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Seçim zamanları kamu harcamaları artıyor. Bu bir gerçek.
-
Bugün de gelmeyecek galiba zaman daralıyor
-
@friedmanmilton, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Herkese iyi akşamlar. Pek fazla duyum yazan birisi değilim. En son Sayıştay sınavı ile ilgili şeyler yazmıştım Bilenler bilir.
Guy Dguy mülakatları ile ilgili birkaç şey duydum. Önümüzdeki hafta inşallah Bi sıkıntı olmazsa mülakat tarihleri açıklanacak ve Ocatan itibaren mülakatlara başlanacak.
Yine iptal edilen Vmy sınavı ile ilgili olarak VDKda ki yapılanmanın Ocak ayı içinde tamamlanması planlanıyor tekrar ilana çıkılması gündemde. İlan ilgili de biraz biraz bişeyler söylendi ama tam Bi netleşsin ona göre yazayım.Sana duyum verenden haber yok mu bu haftada bitti
-
@manisalipinar cidden kim bu adam ya ben de baya merak ettim
-
@friedmanmilton hocam var mı bir haber bu hafta için umutlanmıştık
-
facebookta biri bugün açıklanmayacak boşuna beklemeyin demiş kesin bilgiymiş...
-
birileri açıklancak bu hafta kesin duyum diyor,başka biri açıklanmayacak kesin bilgi diyor.İyice ortalık karıştı.
-
birileri çıkıyo bu hafta açıklancak kesin bilgi diyo,başkası çıkıyo açıklanmayacak kesin bilgi diyo.Ortalık iyice karıştı.Manevi anlamda iyice yıprandık
-
@kaldorhicks, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
facebookta biri bugün açıklanmayacak boşuna beklemeyin demiş kesin bilgiymiş...
Miş mış falan filan...
-
@benbilmem hep miş mış diye diye daha ne kadar beklicez acaba
-
aynen öyle her kafadan bir ses valla yok bugün değilmiş yok marttaymış neye inancaz bilmiyorum
-
Açıklansada mış mişler bitse
-
önceki sayfalarda bir arkadaş kurumu aradığını herşeyin hazır olduğunu ve bakan beyin imzasının beklendiğini söylemişti . eğer doğru bilgiyse tarihler belli yani
-
@toranj bende aradım Bakanın imzasında bizde bekliyoruz dedi.Kısa sürede açıklanır mı dedim dolaylı bi şekilde olabilir dedi
-
Mülakat için imece yeterli mi arkadaşlar? Siz nasıl çalışıyorsunuz?
-
@guymagdurubiri o nasıl mantık diyelim ki İstanbul için 14subat ama baakan bey imzayı Ocak sonu attı napalim buyrun 15gun sonra mülakat var mı dicekler
-
bu gidişe tarihler açıklanır açıklanmaz mülakat gerçekleşcek.
-
@guymagdurubiri yani yine bürokrasi mağduruyuz. içim şişti artık.yarın dahi çağırsalar girerim mülakata. hiç demem biraz ezber yapsaydım bari diye
-
Bakan ne alaka?Sallıyorlar bence.
-
@benbilmem mülakat için süre sınırı yok.yarın yapıyoruz bile diyebilirler