2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Bazen şu başlıkta yazılanlara inanamıyorum. Garip.
-
@kuşçubaşıeşref dguy vmy birleşmesi diye bişey yok ben duymadım öyle bişey.
-
@morand arkadasım sen korktun İstanbul’u yazdın diye niye millet bi daha aynı süreci yasasın şaka mısın.
Madem bu kadar önemliydi cesaretli olsaydın biraz. -
@morand farklı il tercihinde bulunmak zorunda kalan tek kişi siz değilsiniz,guy sınavının çarkı hep böyle dönüyor zaten, bu sebepten dolayı mülakatın iptalini istemeniz çok şaşırtıcı, sizin için süreç bu denli olumsuz olacaksa, iyisi mi mülakata girmezsiniz, çünkü sizin için mülakatın iptali ile mülakata girmemek aynı sonucu doğurur, böylece mülakatı değerlendirmek isteyen insanların hakkı da baki kalır
-
@morand Allah sana meslekten önce akıl versin belli ki akıl tutulması yaşıyorsun cevap yazmayım dıye zor tuttum kendımı dayanamadım. Ağustos’ta başlayan süreç aralığa gırmemıze rağmen sonuclanmadı mülakat tarıhlerı bıle bellı degıl ama sen sırf Izmırde yasamak ıstıyorsun dıye bu surecı en baştan yasayalım yanı dıyorsun kı 2017 puanımızla sen ıstedığın yerde yaşa dıye 2020 de ısbası yapalım Allahmmmm yaaa sabıırr rabbımmmm. Insanlar etkınlık duzenlıyor herkes evınde gerım gerım gerılıyor nerde kaldı tarıhler dıye adam kalkmıs ıptal olsun dıyor gülüyorum sinirden ve mantıgının işleyiş bıcımıne gülüyorum
-
@morand senden boyle skandal bir yorum gormek üzücü dostum. Istanbul icin mulakata girmemen hepimiz için daha iyi olur.
-
huhuuuwww ortam yangın yeri .. yahu arkadaslar böyle birşey mümkün mü ? mülakatlar iptal olabilir mi ? her turlu yapılacak kısa bir zamanda. ben kazanırsam becayis kovalayacagım. kazanamazsam yoluma bakacağım herkes gibi. benım gonlumden ızmır gecıyor dıye mulakat mı iptal olur. gerilmeyin bu kadar hemen sakin olun. olacak. hepimiz bir iş sahibi olacağız.
-
@morand senin gibi biriyle meslektas olabilme ihtimalimize tukureyim.Lan insallah bi issiz kal da seni bi goreyim ben.bakalim hala ayni seyi diyebilecek misin
-
@teklif-eğrisi lan yürü. ucube
-
@morand hahahahah bana ucube diyene bakin hele forum forum olali boyle birini gormedi
-
@morand İzmirde yaşasın diye imza toplayıp sınavı iptal ettirelim bence
-
Adam ironi yapmış durun hele öldürdünüz
-
Millet iyice kafayi yedi mulakatlar iptal olma soz konusu var mi yaa bu nasil is
-
-
Guy kurum sınavı notu 88 olması bir şeyi değiştirmez, kişi kpss puanına güveniyorsa zaten bu süreçte kısmet demesine gerek kalmıyor... Sen yazamadın diye ben bu sancıyı yine mi cekicem yok daha neler
-
Trollere kulak asmayalım. Gib in saçmalıklari bizi iyice gerdi. Onca insanı düşünmüyorlar maalesef. Kpss'ye gir sonra sinav bekle sinava sonucu bekle mülakat bekle mülakat sonucu bekle. Butun süreç 3 seneyi bulacak. Zulüm değil de nedir bu. Maalesef bunlara dur diyecek kimse çıkmıyor çıkmayacak da. Insanların hayatina mal olan bi süreç resmen. Mülakat da ayri bir olay ya. Nerden tuttsan elinde kalıyor her şey. Allah yardımcımiz olsun .
-
@umuttukenmez, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Trollere kulak asmayalım. Gib in saçmalıklari bizi iyice gerdi. Onca insanı düşünmüyorlar maalesef. Kpss'ye gir sonra sinav bekle sinava sonucu bekle mülakat bekle mülakat sonucu bekle. Butun süreç 3 seneyi bulacak. Zulüm değil de nedir bu. Maalesef bunlara dur diyecek kimse çıkmıyor çıkmayacak da. Insanların hayatina mal olan bi süreç resmen. Mülakat da ayri bir olay ya. Nerden tuttsan elinde kalıyor her şey. Allah yardımcımiz olsun .
Dostum tam yazacaklarimi yazmissin.
-
@busus en iyisi A grubuna hic hazırlanmamak.Ama bu imkansiz bir sey.Dusunsene sen suan 2.bir bölum okusaydın ve gözlerini kapat bir an düsun mimar olmussun.Bu mükemmel bir sey.Yani protesto etmek diplomalari yakmak.
-
@umuttukenmez troll benzetmesi umarim bana değildir
-
İnsanların bu kadar bencil olması nedeniyle kadar acı