2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Tuğrul Koçer...
Ya bu adamı övdüler diye adam kalktı tivitırda mülakat yaptı!!! Ve işin tuhafı millet ciddiye alıp mülakata girdi.
Ciddi söylüyorum bunu üzerine saglam tez yazılır.
Ey sosyal bilimciler! Nerdesiniz gelin bu vakayı inceleyin.
Bakın arkadaşlar burda bu adamdan konuşuyoruz (dalga bile geçiliyor) ama ciddi bir kitlesi var ve sağlam yediriyor. Bence güzel bir pazarlama başarısı takdir ediyorum bu arkadaşı ve saygı duyuyorum.
Şimdi bu yazdıklarımızı kendi sayfasında kendi kitlesine yorumlatıp umut dağıtacak;))Adamın üslubu süper yaa..sureklı herşey ıyı olacak, hayırlısı,gunes doğacak, gemi gelecek...
Neyse alınırsan hakkını helal et T.K bu başarına saygı duyuyorum..
-
-
@monopolcü baya mülakata giriliyor evet hem de hergün
-
Kim bu Tuğrul Koçer peki
-
Haklısınız adam 2018 deki guy alımını 2019 alımı sayarak dalga geçiyor 2 guy alımından bahsediyor. Mülakat tarihi duyumu yok ama ne hikmetse alım duyumu var. Bizim sürünerek elde ettiğimiz vergi dairesi memurlugunu bu adamlar bedavadan elde etme ve algı yaratma peşinde. Çok inançlı güya ama bunun kul hakkı olduğunu nedense düşünemiyor
-
@jan-vesely varsa bende alırım bi dal
-
@proust gece gece güleceğim yoktu
-
@bizimsakallıişte dostuna yakın ol demişler sakallı. Düşmanına ise daha yakın .
-
@proust forumda t.k.'yı eleştirenler yasaklanıyor hocam.
-
@friedmanmilton Hocam bir gelişme yok mu, duyumu tazeler misiniz?
-
@pareto_wilfredo anlaşılan o ki yapılanma mevzu bitene kadar hiçbir gelişme olmayacak. pareto hocam yapılanma da son durum nedir hala onaylanmadı mı
-
Ya şu mulakat tarihlerini aciklayin artik. Bir an once olsun bitsin .Bu belirsizlik beni verem etti . Yapilanma filan diyorlar yapilanmanin mulakatla ne ilgisi var yap mulakatlari yine yapilanma yapiyorsan yap sanki mulakata gelecekler durun yapilandirmayi yapmayin diyecek .
-
Bu iş artık kabak tadı vermeye başladı. Mülakat tarihlerinin bu kadar uzatılması hukuksuz. Her şeyin bir usulü erkanı vardır. Bekleyen konumundayiz diye biz ne yaparsak o olur anlayışı doğru değil. Dört ayı geçmiş hayatlarla bu kadar oynamaya hakları yok. Alt tarafı vergi dairesi memurlugu. Kaymakamlık mı bu ya bu kadar eda naz pes doğrusu...
-
Aynen hocam ismi değişse de bu Kişiler madem alınacak neden bekliyorsun ki zaten bugün başlasan işe başlaman 3 sürecek en az . @abbasyolcu, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ya şu mulakat tarihlerini aciklayin artik. Bir an once olsun bitsin .Bu belirsizlik beni verem etti . Yapilanma filan diyorlar yapilanmanin mulakatla ne ilgisi var yap mulakatlari yine yapilanma yapiyorsan yap sanki mulakata gelecekler durun yapilandirmayi yapmayin diyecek .
-
Gerçekten her geçen sene rekor kırıyoruz bu kadar zor kpss Alanı halledip birde 2 sene bekliyoruz
-
Gib in su aradagimiz numarayi tekrar arayip baski yapsak olmaz mi ?
-
Bu haftaiçi açıklanacağı söylenmişti inşAllah açıklanır daha hafta bitmedi
-
@manisalipinar ne guzel yazmissin kardesim.Alt tarafi vergi memurlugu ve bakanlikta en cok ezilen kesim belkide.Bu alim icin bu kadar beklemek cok üzucu.Tamam suc bizde belki diger alimlara puanimiz yetmiyor ancak beklememizde cok yanlis bir sey.Basindan beri yaziyorum kaymakamlik olsa sayistay olsa bir nebze kabul edilir.Kuruma giren kacmis.veriler ortada ancak puani az olan biri icinde iyi bir alim.Yapılanma falan artik pek inandirici gelmiyor.Sonucta vergi dairesindeki memura ne yapilanmasi olacak.Olsa olsa aldigi ucrette belki bir duzenleme olur.Bu iş gostermis oldu ki artik 10 kisilik bilemedin 50 kisilik alimlara ugrasacagiz artik.Maliye Bakanlıgi artik degismiş
-
@zenginmemur ortaokul mezunu adamların memur olup açıktan lise bitirdiği, 5-6 sene öncesine kadar beğenilmeyen bir konum. Gelenin kaçtığı bir yer. Bu kadar nitelikli insanlara her yönden zulüm. Lise mezunu 60 yaşını aşmış adamın şef olduğu ve nitelikli gençlere çoluk çocuk muamelesi yaptığı vergi dairesi. Bir de bunun üzerine sabır taşını çatlatan bir süreç Allah iibflilere sabır versin bir dernek ya da meslek örgütü tarzında kurulup hak aranmadigi müddetçe çöpçüler kralı filmindeki kapıda kız isteme için bekleme pozisyonunda beklemeye devam...Bakanlıkta insaf kalmamış öğretmenler bunu yaşasa Yer yerinden oynardı
-
Yada bu meslegi kaldirsinlar.B grubundan alınsin.P3 70lere kadar yine duser.Bakin iste faydali bir oneri.Yapilir mi sizce