2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@günbey bizzat tanıdığım kişiler var giren kimsesi olmadan o yüzden mülakata odaklan kardeşim başarılar
-
@uzman teşekkürler umarım dediğiniz gibidir.
-
Bu hafta geliyor mu tarihler @pareto_wilfredo
-
Yanlış kişiyi etiketlemişim @paretowilfredo
-
Arkadaşlar selamlar. Açık ve net bir şekilde soracağım lafı eveleyip gevelemeden. Ben şimdi Vakıfbank Genel Müdürlükte Uzman yardımcısıyım. Ya ders çalışmam gerek boş zamanlarımda ya da referans bulmam. Referans bulmadan atanmak mümkün mü? Ona göre haftasonlarında sadece referans bulmak için uğraşacağım. Ankara istanbul arasında mekik dokuyacağım. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim
-
@eskikeynesyen ankara da nasıl bulacaksınız yani daha önceden bağlantılarınız yoksa.
-
@eskikeynesyen insan gerçekten hayret ediyor.
-
@eskikeynesyen cesaretiniz icin laf yemeye hazir olun,yalniz buradan laf ederler ama ellerinde olsa alasini yapip ustune de size ozelden sorup kardes ankarada nasil bir yol izleyeceksin diye akil alirlar,o isleri bilmem ama en azindan burada bu konuda agiz arayip ya da yalan soyleyen bir cok insandan daha durust davrandiniginiz asikar..
-
@duyguuu37 kesinlikle katılıyorum bu yoruma. iibf topluluğu inanılmaz bencil bi topluluk.ama soru sahibi daha öncesinde bağlantınız yoksa ankaraya gelmeniz çok bişey ifade etmez bence
-
@eskikeynesyen kardeşim guy
da torpile gerek yok.ama senin isin olduğu için almayabilirler.sadece tahmin. -
Torpil için mekik dokumak yerine az etkinliklere katılsaydınız bu durumda olmazdık.
-
@istatistikçik ne olacaktı mesela?
-
@eskikeynesyen Birader ukala ukala konuşma gelip şurda torpil ariyimmi diye soru soruyorsun
-
Ne olacaktı,eğitim fakültesinin taleplerine bakarsan ve yıllık atama sayılarına olacağı görürsün.
-
Senin gibilerin aradığı torpil yüzünden 4 senedir 10 küsür mülakattan elendik ben ve benim gibiler.
-
Bu kadar yüzsüzlük olmaz ya,ciddi ciddi sinir ediyorlar adamı
-
Paylaşima bak be adam resmen bn torpil bulmaya gideyim mi diye dalga gecer gibi soruyo hemde vaķifbankda yani kamu bankasi isi var.
-
@eskikeynesyen vakıfbankda kimi bulduysan ona gitsene kardesim o zman
-
@merasim34 Gerek yok mu?Yılın esprisi :D.
Esprisi dimi?Gerçek olduğunu düşünmek istemiyorum. -
link girişimine hoş geldiniz...:) bu işler hep mi böyle uçlardan yürütülecek.. öğretmen ihtiyacı ile kamu personelinin ihtiyacını kıyaslamak kafadan yanlış... öğretmen işleyişi kendine has bir işleyiştir, memur ise teknoloji ile desteklenen kamu hizmetleri ilerlemesi olduğu oranda gittikçe azalmaktadır... bunu sadece idrak ettiğimiz de epey oranda yol kat etmiş oluruz...