2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@guyadayadayı saolun hocam paylaştığınız için umarım doğrudur sürekli beklemek gerçekten sinir bozucu ne yapacağımızı bilemez olduk
-
Arkadaşlar bende eğitimde bir üstaddan sordum. Tahminim yılbaşına kadar mülakatlar yapılır dedi. Dguy ve guy için.
(Tam bir bilgi vs değil ustad kendi tahminini söyledi sadece.) -
Selamın aleyküm arkadaşlar benimde merak ettiğim bi konu var.Herhangi bi soruya kaç cümlelik cevap vermek lazım ben hep tek cümlelik cevaplar üzerinde yogunlasiyorum .
-
@albatros35 öyle bir zorunluluk yok ya, hatta soruyu bir örnekle cevaplayan bile biliyorum ben. Yeterli gördüklerinde bu kadarı yeterli deler zaten, soruyu uzun ya da kısa cevaplamak lazım diye sartlandırmayın kendinizi
-
@gannicus Teşekkür ederim cevabın için.
-
@t-robert-malthus anlamıyorumki herkes memnun halinden sanırım
-
Arkadaşlar bugün askerliğimi raporla bir celp sonra ertelettim önümde mülakatlar var diye. Kurumu kazanınca bu durum sorun oluşturur mu kurum erteleme yapıyor mu? Bilgisi olan var mı ?
-
@aybala kurum 3 sene falan erteleme yapıyordu galiba
-
keşke herkes hakkıyla girse lakin yine bir guy klasiği olacak.
-
@james-buchanan hakkımızla girme şansımız hiç yok mu 0 mı diyosnuz:)
-
@günbey şansına kalmış.
-
Ben mülakatların geç yapilmasini istiyorum en azından sonuçlarının geç açıklanmasını.listedeki bazı kişiler başka kurumlara atansin önümüzden çekilsinler diye.
-
@toranj o zaman bizim çabalamamıza gerek yok . sabırla bekliyorum cırtlak sesleri aralık bir gelsinde
-
@rassal pek değişen bişey olmaz sanki kaç kişi aldılar sanki sınav açtılarda bizim mi haberimiz yok . ne kadar gecikirse o kadar spekülasyon artar !
-
@aybala Kurum erteliyor 3 yıl lakin ertelettiğin celp dönemi şubat ise yetişmez.
-
@gmsmustafa evet şubat. Bir dönem erteliyor. Tekrar sağlık raporuyla erteleniyor mu bilmiyorum ama.
-
önümüzdeki hafta açıklanır mı ne dersiniz?? Ankara'nın kara kışına kalmadan bitse keşke.
-
içtüzük değişikliği ile ilgili bilgisi olan var mı?
-
@busus insallah aralik ocak soguk olur.kasimda olsun bitsin:)
-
Facebook da bir grupta mulakatların aralik sonu olacagi yazildi. Yuksek ihtimalle diye de belirtildi.