2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Bu arada arkadaşlar hangi gazete yeni safak ya da akit falan mi ?
-
@sad38guy sabah
-
Öğretmenler mülakat kaldırılsın diye etkinlik yapar. Biz mülakat tarihi belli olsun diye.
-
yemin ederim şu öğretmenler tiksiniyorum artık. ne bitmez istekleri varmış. bu kadar yüzsüz bir topluluk olamaz.
-
@monopolcü hocam bizim mülakat önceliğimiz ve en önemlimiz içinizi rahat tutun güzel şekilde halletcez inşallah herkes istediğini alacak memnun olcak inşallah diğer arkadaşlarada bahsettim gazeteyle iletişime geçelim durumları aktarcam inşallah
-
@lion kardeşim çok güzel özetlemiş. Bence biraz daha sadeleştirip veya aynı metni ilgili yerlere yazalım. En azından bazı internet haber sitelerine herkes atarsa belki yayınlarlar. MEMURLAR. NET e özellikle herkes bu mesajı göndermeli. Bi şekilde sesimizi duyurmalıyız. Aksi halde sorunlarımıza çözümün gelmesi yerine daha da mağdur olucaz gibi görünüyor. İnşallah öyle olmaz.
-
Bence şubat ortasına kadar bu gazeteye ilan verme işi halledilmeli.Elimizi ne kadar çabuk tutarsak o kadar iyi.
-
@morand insanların haklarını araması neden sizi tiksindiriyor hocam.helal olsun demek varken
-
@guy-mağduru doymuyorlar her yıl 20-50bin arası atama alıyorlar bunun içine giremiyorlar daha çok ders çalışmak yerine daha çok kadro peşindeler. hele bir de bize bak bu sene 500 alım oldu mu ? bunlar haklarının değil daha fazlasının peşindeler. bu durumda dolaylı olarak bizim hakkımızıda gasp ediyorlar. devlet bütçesi tek. + olarak mülakatın en çok gerekli olduğu yer öğretmen alımlarıdır. bir nesil yetiştiriyor bu insanlar elbette mülakatla alınacak. ha bu ülkede mülakatlar hakkıyla mı yapılıyor? tabi ki hayır. ama o ayrı bir konu, kültürel bir kusur.
-
Banka ve 35 yaş ilanı bence yer almamalı bizim öncelikli hedefimiz guy dguy sgk muy onlara yönelmeliyiz özel bankanın ilan ile ne alakası var
-
Önceliğimiz mülakat tarihleri olmalı kimse kızmasın lütfen beş aydır bekliyoruz bunun için çabalıyoruz banka vs araya sokmayalım açılan ilan sonuçlanmadı ki yeni ilan isteyelim isteyeceksekte farklı ilanda olsun yoksa mülakat tarihleri arada kaynayacak gibi
-
A grubu kan ağlarken bankaymış b grubuymuş bence fazla dallandırmamak gerek. 2016 kpss B grubu sınavına girip 70 puan alan kişi şimdi gümtükte çalışıp maaş alırken örneğin ben kpss A sınavından 86 alıp hala işsizim vmy sınavına girmeye hak kazandım iptal oldu guy dguy sınavına girdim mülakat olmadı zaten göç felan 87-88 le kapatıyo süreçler çok uzadığı için. Şimdi bana burda kızacak olan kişilerde olacak ama son 2 yıldır çok daha sıkıntılı süreç yaşayan a grubu sınavına hazırlanan insanların problemlerine DİREK olarak değinmek daha mantıklı diye düşünüyorum..
Asıl hakedenlerin hakettikleri kadrolara sahip olması dileğiyle... -
Ya dguy guy mülakatı için girdik biz bu ilan işine yani konuyu dagıtmaya gerek yok
-
@kazmaaa ya diğer sorunlar için ayrı bi etkinlik yapalım yani asıl meseleyi arkada bırakmayalım direk guy dguy mülakat tarihi ile ilgili maliye bakanlığına hitap edilsin bankalar için zaten elimizden geleni yaptık
-
Arkadaslar oncelik tabiki mulakatlarin aciklanmasi olmali devaminda da en onemli vurgu yeni kadrolar olmali tek tek yeni GUY,DGUY,MHUY,VMY, SSK Denetmen Yrd. vurgu yapilmali
Onun disinda ; uzayan surec, 35 yas vs. sorunlar ikinci bir ilanda veya ortak bir metinle mektup etkinligi seklinde dile getirilebilir.
Banka konusuna gelince herseyden once ozel bir alim sonucta bakanin veya baska yetkili birinin boyle bir konuya karisacagini sanmiyorum, bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum -
bence sadece tarihlerin açıklanması ve uzayan süreçlerin kısaltılması yazılmalıdır .çok istek boş istek olur ve dikkat dağıtır
-
Bankaymış, 35 yaşmış kim çıkardı bunu arkadaş ya ? Nerden geldik oraya ? Konuştuğumuz şey mülakat tarihleri vs değil miydi ? Sürekli bi farklılık atıyorsunuz , ikilik çıkıyor. Yola nasıl çıktıysak öyle devam edelim.
-
Neden büyük bir kitlenin sesini duymayıp 3 5 kişinin saçma bir banka talebi dikkate alınır anlamıyorum. Bu sürece yeni de girmediniz bankanın neye göre alım yaptığını da iyi bilmeniz lazım banka genel müdürü olsam gülerim ilanı görsem. Facebook ve tercihini yap bölünmüş durumda. Kırk yılda bir birlik olundu o da böyle oldu...
-
3-5 kişinin talebiyle ilanı hiç edecekseniz, kendi adıma konuşayım bundan sonra hiçbir surette destek vermeyeceğim. Böyle saçmalık olmaz
-
yanlış anlamayın ama 35 yaş sınırı bence mantıklı ben devlet olsam 35 yaşı alıp ne yapim ne kadar verim alacam . az bişey çalışıp emekli olacak. sadece kendi açımızdan değil bide bu açıdan bakılmalıdır .ayrıca o kadar genç işsiz varken niye 35 alınsın