2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlarım bugün kurumu arayan oldu mu acaba? Ne tepki veriyorlar ki acaba.. Ben aramak istiyorum ama ne yazık ki dakikam yok
-
Fox show ihbar hattına gazete ilanını attım umarım haber bülteninde yayınlanır
-
@redcrossbjk arayacam ben 4500 tl ye gazeteye ilan verdik gördünüz mü diyecem
-
@köyün-ağası ara kardeşim sonra bize de yaz lütfen.. cidden dakikam biitince arayamıyorum ya bir yanım eksik kalmış gibi aynı
-
@redcrossbjk bir arkadaş aramış gazete ilan verildiğini söylemiş niye ilan veriyorsunuz sonrasında da hangi gazete biz görmedik demişler.
-
@elinor-ostrom İşte aramak aslında bu yüzden istedim. Haberleri yoksa görsünler diye. Birilerine söylesinler diye. Teşekkür ederim hocam
-
@redcrossbjk saat iki gibi arayacam tel nosu neydi bende vardı şimdi bulamıyorum
-
@köyün-ağası (0312) 387 33 45
1336 dahili numarası -
Abbas güçlü de destek verdi ilanı paylaştı rt leyin
-
Abbas Güçlünün öğretmenler için yaptığı twite etkileşim 2197 retwit 3552 beğeni..
İİBF için yazısı 58 retwit 106 beğeni.. Sonra Dövlöt bönü doymoyor.. Aramızda ki en büyük fark bundan sanırım -
Bu gazete ilanının duyurulması gereken il yer cumhurbaşkanlığıdır.Etkinlikte cb danışmanlarını etiketleyip bolca tweet atmalıyız.
-
Elimden geldiğinde buraya yazılan bütün numaralara mesaj atıp haber yapmalarını istedim. Gazete ilanı sürecine her ne kadar maddi destekte bulanamadıysam da bu bir destektir. Herkes elini taşın altına koyar da bir sonuç alırız inşallah. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
-
Gazete ilanı gayet güzel olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık,inşallah en kısa zamanda biter şu süreç
-
@bitkin, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
A habere de gönderin arkadaşlar ben gönderdim okundu görünüyor
tebessümle okudum
-
Keske Arzu Erdem veya ulasabilecegmz meclisten biri maliye bakanina yazili soru yoneltebilse mecliste bu konuda
-
Bence Haluk Leventi de etiketleyelim
-
@sssld aklımdan geçmedi değil
-
@köyün-ağası Kardeşim arayabildin mi acaba? 2 gibi ararım demiştin..Var mı bir gelişme
-
Ben aradım biraz önce bize gelen herhangi bir bilgi yok dediler, inşallah en yakın zamanda açıklanır dedi telefonda ki beyefendi.
-
@okan44 O aradıklarının bilgisi olma ihtimali yok zaten hadi diyelim oldu söyleme ihtimalleri hiç yok.