2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar arama durumu olmayanlarda mail atabilir.
ntvyesorun@ntv.com.tr -
O kadar insanın emeği geçiyor burada twitterda sadece onlarin isminin orada yazilmasi biraz sacma geldi bana o kadar. Emegi gecen tum arkadaslara diye yazabilirlerdi. Yaptiklari showdan baska birsey degil.
-
Geçen yılda aradık en kötü oradakiler yayın sonrası bahsediyor. Hatta ozamanlar sn naci ağbal tv de bana telefondan dahi ulaşabilirsiniz deyip yayını kapattığı gün bize WhatsApptan kendisi cevap yazdı. Arayın üşenmeyin arkadaşlar
-
Ben şimdi aradım isim vermek zorunda değiliz ben vermedım şimdi de farklı numaradan kardeşime arattırıyorum herkes bunu yapabilir
-
@mahlaki naci ağbal ne cevap verdi hocam valla merak ettim
-
@mahlaki benden cep telefon numaramı da istedi yetkili ve verdim gerçekten
-
@north-remembers Ben mail vs hepsini verdim
-
@redcrossbjk Allah ne verdiyse artık
-
Bende aradım şimdi durumu belirttim. Notumu aldım dedi bayan. Bu konuyla alakalı çok arayan oldumu dedim. Çok fazla oldu sayı veremem dedi. İnşallah dikkate alırlar.
-
@redcrossbjk sizin o muhabbetten haberiniz yokmu yazın gazete ilanını veren ekip naci ağbalın danışmanını numarasına ulaşmıştı derdümizi anlatıyorduk işte oda müsait oldukça cevap veriyordu bi gün yine attık iyi çalışın ilanın için verdim dedi bir arkafaşa saolun "danışmanın adı" bey yazdı arkadaşta sonrasında " ben naci ağbal yazdı" sn bakan o sırada zaten etkinlik vardı meşaleleri yakın msjlarnı yazdık öyle işte
-
@north-remembers bende verdim devam devam arayalım
-
@mahlaki ben o dönemde askerdim kardeşim haberim yok valla ama çok iyiymiş valla
-
@esmeringa attım direk inşallah görürler
-
Aradım şimdi söyledim zaten sabahtan beri bu konuda çok fazla soru geldi ileteceğiz ilgili birime dedi ben çok mağdur durumdayız lütfen elinizden geleni yapar mısınız dedim ileteceğim dedi
-
@esmeringa twitter etkinliği olacak mı
-
Biz onay bakanda dedik 1 ay önce,hem whatsap grubunda hem twitterda kavga çıktı.Bırakın takılsınlar bakandaşlar
-
Arkadaşlar şu çabalarımız sonuçsuz kalmayacak inşallah bazen buradaki arkadaşlarımın çabasını görünce gerçekten hem üzülüyorum hem duygulanıyorum hem seviniyorum inşallah son çırpınışlarımız bunlar sesimizi duyan birileri var mutlaka allah tüm emek veren arkadaşlarımın Yardımcısı olsun
-
@bakalım bilgim yok o konuda mailden de okurlar etkili olur diye dedim.
-
Gençlerle buluşma özel programıymış bizi temsil eden soru sorcak programa katılan arkadaşlarımızdan var mıdır acaba..direk cevap alırdık..
-
Ben sahsen bu genclerle bulusma olayinda yer alacak genclerin partinin kendi genclik kollarindan olacagini dusunuyorum. Umarim guy dguy mulkati bekleyen vardr iclerindemail de attik aradik umarim artik bi sonuc aliriz