2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mahlaki ben de aradım az önce telefon numaram direk çıkmış, iletişim bu numarayla mı dediler,mail adresi birde isim aldılar, sorunuzu ileteceğiz dediler...Lütfen arkadaşlar sadece isim veriyorsunuz , güzel fırsat imkanı olan ulaşsın
-
@fridakahlo isim vermek zorunlu değil bundan çekinen varsa da arasın kardeşine babasına aratsın ben öyle yaptım aileden 3 kişi aradık isim de vermedik
-
@haldun ya niye cekinsinler zaten program gençlerin sorularıno cevaplamak için yapılıyor
-
Ben ve kardeşim de aradık ileteceklerini söyledi ve sadece bu numaradan ulaşabilir miyiz dedi. Kadın artık bıkmış gibi ehehe.
-
@mahlaki ya ne biliyim cekinen olursa isim yüzünden cekinmesin diye dedım hocam kusura bakma
-
Arkadaşlar hepinizin emeğine, yüreğine sağlık. Allah razı olsun hepinizden. Karşılığını en yakın zamanda görürsünüz umarım.
-
Yusuf kaplan hocaya ulaştım arkadasım sayesınde uygun vakıtte bizle ilgili bişeyi ya rt yapıcak ya da twit atıcakmıs benım twitterım yok malesef olan biri takip ederse sevınırım olmazsa bi daha ulaşmaya calısıcam
-
@haldun hocam allah razı olsun takipleriz tabide twitter açmak zor değil ki hepimiz kullanıyoruz kullanmasakta açıyoruz bi tane etkinliklere katılıyoruz çok vaktinizi almaz yani açmak
-
@kaldorhicks hocam biliyorum da benim hiçbir sosyal medya hesabım yok o yüzden etkinliklere de kardeşimden katıldım ama son etkinliğe katılamadım başkarından katılmaya çalısıyorum etkınlıklere de elimden geldiğince
-
Şu programda bir tane işsiz genç yok mu ya bunlar ne biçim sorular of
-
Bize buradan ekmek çıkmaz gençler demedi demeyin
-
Beyler taglarla iş yürümüyor hala anlayamadık mı bunu ya yapmayın gözünüzü seveyim. Ankarada etkinlik düzenlenmeli acilen ve birkaç MV ile görüşülmeli.Yoksa bu guy dguy vallahi son olur bidaha ilanmış, milanmış bekle dur.Kimse umursamıyor twitterdan bizleri ve ülkenin şu anki durumu ortada iken elimizi biraz taşın altına sokmalıyız.
-
Sorarsa sunucu hanım sorar yoksa oradakilerin gençlerin soracağını düşünmüyorum.
-
Bu gencler neyin kafasindayaa banane bakanin universite yillarindan recep amcanin parasndan neden genc olarak biride issizlikten bahsetmez ?
-
@adige-pşaşe onlar işsiz değil kardeşim
-
Sunucunun elindeki kağıtta umarım bizimle alakalı not vardır dediğiniz gibi o sormazsa oradaki öğrencilerin soracağını bende düşünmüyorum
-
En azından kpssA'ya yönelik düşüncelerini beyan etse Bakan Bey. Ona göre şekil alırdı, kıymetli arkadaşlar.
-
Sunucu programdan önce bakana soruları gösterip onay almıştır bakan sormayın bunu dediyse sormaz
-
Arkadaslar sasirmayin. Sorular soru soracaklar hepsi önceden bildiriliyor. Konu ekonomi. Tartışma ortami ya da sorgulama ortami değil. Bende isterim sizin gibi sorulsun ama zor. İnşallah sorarlar.
-
@mehmetkvl ogretmenler toplandi bizde toplanalim bir hafta sonu,hep ogretmenler soyle boyle diyoruz ama onlar gibi bir toplulugu Ankaraya getirebilir miyiz?