2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Mülakatla alakalı bilgi almak için bugün biriyle görüştüm guy mülakatlarının ocak sonunda yapılması planlanıyor dedi. Görüştüğüm kişi bu bilgiyi özel kalemde görevli arkadaşından öğrenmiş.
-
@zeuscuk dguy açıklandıktan sonra mı yapılacak acaba?
-
GUY ve DGUY mülakatları farklı tarihlerde mi olacak?
-
önce kasımdı şimdi ocak sonu oldu. biz bu sınava ağustosta girdik yahu
-
Arkadaşlar bu ayın sonunda açıklanacak tarihler, mülakatlarda ocak 15 ile sonu arasında olacak. Şimdilik planlanan bu.
Bekleyişlerinizi buna göre yapın. -
mülakatlar kaç günde olup bitiyor
-
@davetsiz, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar bu ayın sonunda açıklanacak tarihler, mülakatlarda ocak 15 ile sonu arasında olacak. Şimdilik planlanan bu.
Bekleyişlerinizi buna göre yapın. -
Arkadaşlar bilen biri cevaplarsa çok sevinirim. Askerlik tecilimi bozdursam şubat da askere gidecegim . Mülakatlar Ocak da olsa kazansam askere gitmek zorunda kalıyor muyum ? Yada gitsem askere gelince başlayabiliyor muyum ? En kötüsü kaybedersem sorun yok onu saymıyorum bilen bir tecrübeli arkadaş cevaplarsa çok iyi olacak
-
@bybredd askerdeyken atanirsaniz askerde olduğunuza dair belge vermeniz halinde askerlik bittiğinde başlayabilirsiniz.
-
@bybredd eger kazanırsanda askerlık su bu bahane edip hakkına çökmeye çalısırlarsa direk dava aç kardeşim. ama bir sorun olmuyor diye biliyorum bende. zaten kısa dönem yapacaksın sen kazansanda mülakatı 5 ay bekleten sistem sen askerden dönüp çoluk cocuga karışana kadar atamanı belki yapar.
-
@davetsiz hocam mhuy alımı ile ilgili duyumunuz var mı?
-
Ooo eto fenerde diyen duyumcular gelmiş... Arkadaşlar planlarınızı buradaki duyumlara göre yapmayın. Azar azar da olsa çalışın. Duyumlar sizi yıpratır. Sayfa geçmişinde bahsedilen duyumlara göre bu ay mülakatlar bitmişti... Sadece az da olsa çalışarak hazır durmaya çalışın.
-
@davetsiz bu arkadaşa güvenebilirsiniz. tabiki herkes yanılabilir ama trol değil kendisi.
-
@bybredd silüsünü almadan sonuçlar açıklanırsa ve kazanırsan gitmeyebilirsin
-
Neden guy olmak istiyorsun diye bir soru sorulsa ne cevap verirdiniz?
-
@biriibfli
Çocukluğumdan beri hayalini kurardım. Arkadaşlarım sokakta koşup oynarken ben hep penceremin önünde konuşlanmış masamda ilkokul derslerimi bir kenara bırakıp maliye tvs çalışırdım. -
-
@keynesinruhu yokluktan diyebilsek keşke
-
@biriibfli
İlkokuldayken öğretmen sırayla ilerde ne olmak istediğimizi sorardı
Herkes öğretmen doktor avukat pilot vs derken ben GELİR UZMAN YARDIMCISI demiştim o günden sonra herkes çarpım tablosunu ezberlerken ben vergi oranlarını ezberlerdim -
@biriibfli gelir idaresi başkanlığı gibi bir kurumun çalışanı olmak ve kariyer kadro olan bu görev için çalışmak benim adıma gururdur. Şeklinde bir cevap verebilirsin ben buna benzer bir cevap verdiğimi hatırlıyorum. Gerçi absürt bir cevap vermedikçe sıkıntı olacağını sanmıyorum.