2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@furkenn çalışmalar bitti deniyor. Yarın büyük gün, genel kanı yarın açıklanacağı yönünde. Aksi bir durum olmazsa yarın dananın kuyruğu kopacak...
-
@denetcii bunu da düşünmüyor değilim. Açıklandığını sonradan öğrenmek istiyorum bı de ben kendim bakmaya cesaretim yok galiba.
-
Ben kimseye kendimi sömürtmedim, sömürtmemde adamın şahsi hesabı istediği siyaseti yapar. Neredeyse Kpss hocalarının tamamıda hesaplarında siyaset yapıyor, pek ilgili olduğum bir konu değil siyaset zaten. Sadece bu yüzden gerginlik çıkmasın istiyorum, yoksa herkes özgür. Kimseyi tuttuğum da yok. Kutuplaşmaları sevmiyorum hepsi bu.
-
Allah'ım sen bana en hayırlı kurumu nasip eyle. Emek veren kullarının emeğini boşuna çıkarma. Referansım sensin Ya Rabbim.
Anneme telefonda bütün akrabalar beni soruyor ve annem jet hızıyla konuyu değiştiriyor. Beni insanlara maskara etme Allah'ım. Bu yola başkoymuş tüm arkadaşları da muratlarına erdir Allah'ım. Amin Amin Amin -
Güzel ülkemde siyasetçiler dışında herkes siyaset yapıyor zaten, biz memur adayıyız, 2 gün sonra amirinin aynı yapıda olmayacagının garantisi var mı yok. Şu hayatta benle ayni düşüncede olsun, olmasın siyaset ve takım en son tartışacağım ve bu yüzden hayatimdan cıkaracağım son şeydir. Ailenizde bile sizden zıt görüşte insanlar vardır ve olacaktır. Ama bu onları sevmeyeceğimiz anlamına gelmez. Umarım kendimi anlatabilmişimdir. Sürçülisan ettiysek affola.
-
Her geçen gün bir sonraki günü bekliyoruz
Ömrümüz beklemekle geçti. Şu süreçte geçen 5.senem elenmediğimiz mülakat kalmadı. Yine yarını bekliyoruz umarım yarın yine hüsrana uğramayız. -
@birgaripiibflii hadi inşallah
-
Ben bu gece açıklanır diye tahmin ediyordum da aciklanmadi genede bı 4.30 u bekleyim bakayım , hakkımızda hayırlısı olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
-
@paretowilfredo oooo ip engeli fenaymış. Ben bunu bilmiyordum hocam.
-
Mülakatlarda sorulan soruları fazla kafaya takmışsınız arkadaşlar. Ben mülakattan çıktıktan sonra memlekete yol alırken bi arkadaşla karşılaştık. Hem dyuya hem guya girmiş. Guy da dguyun nasıl geçtiğini sormuşlar. O da sorular zordu yapamadım demiş. Komisyonda ki de o soruların bi önemi yok tarzında bi cümle kullanmış. Bizzat komisyon üyesi açık açık bunu söylüyorsa siz düşünün gerisini.
-
3-5 nöbetini umutsuz devrediyorum
-
@mrnobody, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Mülakatlarda sorulan soruları fazla kafaya takmışsınız arkadaşlar. Ben mülakattan çıktıktan sonra memlekete yol alırken bi arkadaşla karşılaştık. Hem dyuya hem guya girmiş. Guy da dguyun nasıl geçtiğini sormuşlar. O da sorular zordu yapamadım demiş. Komisyonda ki de o soruların bi önemi yok tarzında bi cümle kullanmış. Bizzat komisyon üyesi açık açık bunu söylüyorsa siz düşünün gerisini.
arkadaşın biraz üfürmüş bence.. herşeyi referansa bağlasak bile komisyondaki insanların böyle bir cümle kurma ihtimalleri yok...
-
hala haber bekliyorum sendeen yazık birşey gelmiyor elden
-
6-8 nöbeti kimde
-
@maliyeci35 ben dee
-
arkadaşlar bugünden umutluyuz da duumun kaynağı kim TK mı
-
bütün duyumlar bu haftayı gösteriyordu. bugün son gün hayırlısı inşallah bugün bekleyiş sona erer.
-
Error veriyor GİB Sınav Duyuruları.
Saat 07.14 arkadaşlar.
Hadi hayırlısıyla inşallahhh -
Nöbet bendeyken vukuat çıkacak gibi :))
-
@mtkmn bende de hata veriyor️