2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Merhaba dostlar böyle buyrun.
Kazanan dostların mülakat konuşmaları, kazanamamış dostlarımızın da bulunduğu başlıkta olmasın isterseniz. Buradan devam edelim Mülakat Sürecini istişare etmeye.
https://www.tercihiniyap.net/meslek/gelir-uzman-yardimciligi-guy
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. İptal olan soru neydi acaba? A-46?
-
@paretowilfredo hocam neye nasil calismaliyiz lutfen bilgi verirmisiniz
-
@obra bence icborc sorusu
-
Bir aşamayı daha geride bıraktık Allah herkes hakkında hayırlısını versin inşallah. Düşündüğümden çok yüksek kapattı tüm iller demek ki sınav kolay ama ufak ufak kelime oyunları yüzünden hata yapmaya çok müsaitti bu yüzden kazanamayan arkadaşlar kazanamadı başarısız olduklarına inanmıyorum. Ben şahsen bu sınav olaylarının kısmet olduğunu düşünüyorum kpss de benden çok yüksek alan arkadaşım guy sınavından malesef düşük alarak kazanamadı. Kısacası nasipten öte köy yok bundan sonrası için de böyle kısmette varsa olur.
-
82 puan ile Ayvalık/Balıkesir. Herkese hayırlı olsun. Mülakat sürecinde başarılar dilerim.
-
Bursa yazan var mı aramızda
-
83 puan ile Eskişehir. Umuyorum mülakat süreci de güzel geçer. Başarılar dilerim herkese
-
@musgraveyen İstanbul ve dguy için listede olan var mı bi iki 3kisi?? Şansımız artar mı acaba
-
sınav bence kolay değildi yani en azından geçtiğimiz yıllara göre. ben artık adayları çok güçlü buluyorum keramet sınav sorularında değil yani
-
Herkese hayırlı olsun geçen seneki İstanbul mülakatında yüzümüz gülmediydi. Bu sene yüzümüzü güldürür İstanbul inşallah
-
@musgraveyen ben bursa
-
Ben istanbul + dguy kazandım. Bende biraz sansım olurmu diye düşünüyorum.
-
ankara
-
acilen gib e başkan atanması lazım. yoksa daha çol kıvranacağız gibi
-
Onceliklle kazanan herkesi tebrik ederim. Allah herkesin gonlune gore versin.. oncelikle simdiye kadar yapilan en zor sinavdi bence ama ona ragmen gayette yuksek kapatti buda demek oluyorki herkes cok ciddi anlamda ders cakisiyor ne kadar zor olsada artik herkes belli standarti yakalamis.. neyse benim bir sorum olucak basvuru firmunda suan bi degisiklik yapma sansim varmi cunki degisen bir bilgim var hic basina bole bise gelen varmidir simdiden tesekkurler
-
Sınav zor deniliyordu ama iller yüksek kapattı. 75 puanda kaldım basit hatalarla 5-6 soruyu hatalı yaptık kısmet değilmiş. Mülakata kalan arkadaşlara başarılar dilerim. İnşallah adaletli bir mülakat süreci olur.
-
@ozkan1983 söyle şansımız olabilir, dguy olmadı guy yedekteyiz. İstanbul guy yazan dguy lar çekilir bizi çağırırlar falan umarım boşa hayal değildir. Çünkü istanbulu gerçekten çok fazla yüksek puanlı kişi yazmış ki sınav ile 600 kişi mülakata kalmasina rağmen taban puan 81. Zaten belliydi ama şu İş müfettişlik sonucu da bir açıklansa mülakata ciddi iyi kişiler girmez. Hayırlısı inş hakediyorsak olsun, değilse olmasın. Sadece umut yitirmemek için bunları düşünüyorum. Neticede 2 kişiden 1i alinscak.
-
86 Denizli burada.Bakalım ne zaman olacak mülakat.
-
84 istanbul