2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
siteye girilmiyor. hadi insallah yukleniyo falandir.
-
Telefonun tuş kilidini açınca nerdeyse kendiliğinden giriyor heyecanlanmayalım:))
-
Giriliyor tekrardan zaten sonuçlar yüklenmeden önce girilemediğini pek hatırlamıyorum
-
Sonuçları bekleyen dostlar bugün -yarın- pazar günü ve haftaya beklemesinler . Sadece kendinizi her gece olduğu gibi yorarsınız yapmayın .
Bir kaç hafta buralardan uzak durun .
Birilerinin egosunun kurbanı olmayın .
Sizin üzerinizden prim yapmak isteyenlere fırsat vermeyin .
Süreç tamamlandığında güzel haberleri yetkili mercilerden duyacaksınız .
Saygılar... -
don't feed the troll
-
@dguycu ne demek haftaya beklemesinler?
-
@dguycu bakan Edasıyla konuştun kardeş .
Neye göre kime göre ?
Bir şey diyorsan altını doldurun ya !
Beklemeyin siteye girmeyin kendinizi yormayın . Bu ne şimdi!! -
@dguycu hocam kime sorsak bunu sadece komisyon bilir derken siz nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?
-
Daha 11 gün önce duyumlara kulak kapatalı çok oldu diyen birinden bunları duymak da komik.
-
@dguycu çok Yapma kardeş ! Bugün Cuma . Ramazan ayındayız insanların moralini klavyeden yazacağın bir mesajla bozmamalısın
Duyumun olabilir ama bunu biraz açarsınız bizler de anlarız . -
Arkadaşlar şimdi adam Moral bozmuyor hergün ha geldi ha gelecek diye bilgisayarın, telefonun başında yaşlanmaktansa beklentiyi düşürüp akışına göre davranmak adayları rahatlacaktır, sonuçta GİB buraya bakarak açıklama yapmıyor
Ben de dahil 3-4 gündür ha geldi ha gelecek diye burda yatıyoruz gelişme yok sadece kendimizi heba ediyoruz -
Duyumdan çok duyumcu türüyor bu dönemde.. Elini sallasan kendini artiz sanan duyumculara çarpıyor. Bir şey yazıyorlar sanırsın CIA bilgisi verirse kellesi gidecek.. Bir şey yazan kim varsa altını doldurmadan beklemesin söyle olmasın vs demesin kardeş.. Hakka giriyor ve ben halkımı helal etmiyorum.
-
@piyon duyumunuz geçerli mi?
-
biz konuşuyoruz konuşuyoruz bugüne ve haftaya açıklanacağına dair ihtimaller yüksek diye umutlanıyoruz tepedeki arkadaş bi an da hayalet gibi belirip "bi koç hofto uzok duron burolordon" diyor hem de hiç bir dayanağı olmadan söylüyor. Dese ki şurdan duydum eyvallah diycem ama yok söyleyip kaçıyor
-
@dguycu birkaç hafta mı valla eğer bu doğruysa tek gerekçe yeni ilan vermemek için oyalıyolar olabilir.
İnşallah doğru değildir o yüzden. -
İster bekleriz ister beklemeyiz çıkıp çıkıp birşeyler yazıyorsunuz hiçbir dayanağı olmayan ... Madem bu kadar dertleniyorsun takip etme başlığı
-
Gib'in sayfasına girebilen var mı?
-
Ya yazdıklarımızı okuyup gülüyor bu itibar etmeyin dostlar şuna,çalışmalar 2 gün önce başlamış,dün devam etmiş,bugün de araya haftasonu girmeden açıklarlarsa çok iyi olacak.Ne yapacaklar listeyi bugün hazır edip en az 10 gün daha mı bekletecekler?GİBin hoşuna mı gidiyor hazır listeyi açıklamamak?Ben şunu bilir şunu söylerim benim herkes gibi duyduğum “çalışmaların 2 gün önce başlamış olması” .. Tahminim de şu bugüne kadar DGUY zaten hazırdır,çalışmadan kasıt GUY listesini DGUYdan ayıklamak ve bir düzene koymaktır,onun da ömrü 3 gündür,bugün de 3. gün.. Bu şekilde olduysa normal şartlarda bugün açıklanır,bugün açıklanmazsa bu da son senaryom olsun.
-
@dguycu Kardesim bak kimse memnun degil yazdiklarindan birak bizi dusunme sen madem oyle sen birak basliklari kafan rahat takil bir kac hafta
-
@gmsmustafa aynen ya dertlenip dertlenip buraya yazıyor