2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@olasılık inşallah hocam güzel sonuçlar alırız
-
Guy mülakatları dguydaki listelere etki eder mi? Guy mülakatı kötü geçmişse dguy etkilenir mi?
-
@mnurcan Hayır alakası yok
-
@lilith hocam açıklanma hakkında bilginiz duyumunuz var mı
-
Gib' in ışıkları yanıyor mu sönüyor mu muhabbeti bu geceden itibaren başlar
Cumaya kadar bekleyin derim. En erken perşembeye kadar. Kurum eskisi gibi hızlı değil malumunuz.
Benim görüşüm ise haftaya cuma. Umarım yanılırım -
@dguycu, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bu sene o kadar gecikeceğini düşünmüyorum. DGUY için bu gece açıklanabilir söylentileri arttı. Birlikte açıklanırsa eski günlerdeki gibi süreç hızlanır, işe başlama 2 ay içinde tamamlanır ve bu da yeni ilanları getirir . Yeni ilan derken kpss sonrası erken tarihte beklenmemeli
Hocam peki bu bir duyum mu yoksa tahmin mi diye sorsam (kpss sonrasına kalması konusu)
-
@paretowilfredo hocam buralardamısınız varmı bir haber bugün açıklancak diyenler bile oldu var mı gerçeklik payı bizi aydınlatırmısınız
-
Mülakata giren bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Dilerim ki en hayırlı şekilde (hayırlısı olumlusu olsun:))) sonuçlanır.
Ben kendi yorumumu katarak sonuç tarihleriyle ilgili iki kelam etmek isterim.
Önceleri aynı günün akşamında bile mülakat sonuçları açıklanıyordu evet, ama o dönem maalesef ki malum kişilerin memuriyetleri doldurduğu dönemdi. Bu yüzden kimin sınavı kazanacağı bile önceden belliydi (o kazananlar da zaten halihazırda ihraç edildiler) aynı günün akşamına bile mülakatları açıklıyorlardı.
Bana kalırsa aynı gün açıklanmasın hatta 1 hafta bile geçse olur. Ama hak yenmeden olsun. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü arkanızdan da ben gelmek istiyorum. Beklemek elbette zor hatta çok zor. Ama o dönemki gibi olacağına şimdi bir kaç gün beklemek bana göre daha mantıklı geliyor.
Allahım bu süreçte sabrınızı daim etsin inşallah. Hiçbirinizi tanımam, bilmem. Ama şuna garanti verebilirim ki hepiniz için en iyisini kalben diliyor ve güzel haberlerinizi bekliyorum. -
Haydi bakalım herkese geçmiş olsun benim tahminim haftaya cuma
-
@gmzankr066 olası takvim bunu gösteriyor
-
@gmzankr066 tahmin o ilan illaki kpss oncesi gelecektir
-
Artik tarihler o kadar gecikti ve dallasa dondu ki,gun icinde merak edip siteye bile girmiyorum,benim tahminim bizi cok bekletecekleri yonunde ama umarim oyle olmaz cunku zaten ise baslatmalari bayag vakit aliyor
-
Sonuçlar ne kadar geç açıklanırsa o kadar aleyhe söyleyim.Listeler çok değişmeden hemen açıklanır umarım.
-
@ladislas34 Hayır benim duyum alabileceğim kimsem Yok, ama ben de aradaşlar gibi en geç haftaya cumaya kadar açıklanacağını düşünüyorum
-
@2577 ne zaman açıklanır hocam senin tahminin nedir?
-
Şimdiye kadar en geç 10 günde açıklanmış. 10 güne razıyım. 3-5 ay gibi deneysel durumlar yaşamayız inş.
-
@obra "deneysel durumlar" güzel betimlemissiniz durumu...
-
İlani geç geldi, sonucları geç açıklandı, mülakat tarihleri geç açıklandı ve 2 ay sonrasında yapıldı.. ve mülakat sonuçları geç açıklanir diye düşünmek yanlış olmaz bence️
-
Arkadaşlar selam!Sınavda çok hasta olduğum için su içtim .Sıkıntı şu ki bardağı fark etmeyip direkt şişeden içtim. Adam önünde bardak var gibi bir şey dedi bunu da odadan çıkınca anlayabildim.Görmezden gelinemeyecek bir nezaketsizlik mi bu sizce?
-
@mm sorun olmaz kardeşim. İnsanlık hali. Bozma moralini.