2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
4.senemdi sükür
-
@paretowilfredo üstad atandım şükürler olsun :))))) emeğine yüreğine sağlık herşşey içn sonsuz teşekkürler
-
Bu yedek muhabbetti nedir arkadaşlar. 1. Yedek gelir mi
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum sizlerle bu heyecanı anbean yaşadık..Umarim SGK ilani geldiğinde bizlerin de kalbinin atması icin duyarlı olursunuz arkadaslar Allah utandırmasın yerinizde,işinizde mutlu etsin hepinizi
-
Atanan arkadaşlar elimizdeki notlara takibiz uğurlu gelir bizlere inş
-
Hayırlı olsun arkadaşlar:)
-
Arkadaşlar kaçıncı yedeğe kadar sıra gelir acaba, tahmininiz var mı?
-
- Senemde kazandim cok sukur. Kazanamayan arkadaslarima Rabbim daha hayirli bir kapi acsin insallah. Duyumlariyla gayretleriyle bize yardim eden herkesten Allah razi olsun
-
Kazanan Arkadaşları Tebrik ediyorum.. Mülakata girmediğimiz halde bizde sizler gibi heyecanlandık Sevindik.. Sizlerde artık Buraya kadarki Heyecanınızı Unutmazsınız Ve Ailenizin yaşadığı mutluluğu unutmazsınız.. Artık siz İŞSİZ DEĞİLSİNİZ Ve ona göre SGK ilanına başvurmazsınız. Tekrar Yeni Mesleğinizde Başarılar dilerim Allah o
Yolunuzu Açık etsin.. Mülakatı olmayan arkadaşlarımada Allahım daha güzel yerler nasip etsin İnşallah -
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarım yolunuz açık olsun
-
Kendim kazanmış gibi sevindim kazananları tebrik ederim umarım bize de ilan gelir de peşinizden bizlerde geliriz:))
-
benimde oldu şükürler olsun ama istanbul. izmiri seçmedim.. izmir - istanbul becayis isteyenler şimdiden iletişim kurabilir. özel şartlar konuşulur :))
biliyorsunuz izmir pis kokan bir şehir ve eski bir şehir harabe gibi. ayrıca izmirde çingene çok olur diyorlar. 3ncü dünya savaşı izmirde çıkacakmış + olarak her an hidrojen saldırısı olabilirmiş izmire. bu şartlarda izmirde çalışmak istemeyen güvenilir huzurlu refah rahat istanbula kendini atmak isteyen arkadaşlar için kendimi feda edebilirim.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Umduğunuzu değil, şu dönemde bulduğunuzu yemeye özen gösterin. Daha büyük görevler sizlere nasip olsun. TY'yi de unutmayın, bizler her daim buradayız.
-
1 yildir tam olarak yasanilan stres bu mubarek gunde son buldu. Yüce ALLAH hayirli ugurlu etsin. Kazanamayan arkadaslarada daha iyilerini nasip etsin.
-
Çok güzel bir sevinçmis. Allah'a binlerce kez şükürler olsun
-
İzmirden feragat edecek 5 kişi aranıyor
-
Hayırlı olsun arkadaşlarım, kazananları görünce kendim kazanmış gibi hissettim vallahi . Allah bizlere de bu güzel sevinci yaşamayı nasip etsin inşallah
-
Tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir mi? İstanbul için kaçıncı yedeğe kadar şans vardır?
-
Kazanan arkadaşları gönülden tebrik ederim kendi adıma devlet hizmeti nasip olursa bu çektiğimiz sıkıntıları unutmayıp daima çözüm için elimden geleni yapacağım, nacizhane kazanan arkadaslarımızın da yetki mercilerine geldiklerinde bugünleri unutmadan adaletten ve liyakatten odaklı kararlar,düzenlemeler yapmasıdır çünkü iibf bu ülkenin kanayan yarasıdır. Tekrardan hayırlı olsun selam ve dua ile . .
-
Arkadaşlar İstanbul kaçıncı yedeğe kadar gelir ? Dguy ve guy u kazanıp istanbul dan feraget edecek var mı?