2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@monopolcü okurken kendimi okudum
-
@yamtar karalar bağlıyorum böyle konuştukça, referansı olan arkadaşımı elediler böyle demeyin
-
@modigliani-0 zaten bu sınava 1 yıldan fazlasını veren herkesın hıssettığı bu bence. Biz seçilmiş bir grup muyuz yoksa doğuştan loser mı orasına henüz karar veremedım
-
@babayega İlki başka kurumlara geçiş olmasın diye 2. si de referans yüzündendir diye tahmin ediyorum. Her hâlükârda ikisi de çok saçma geliyor. Tabi ne kadar etkilidir bilemem. Yeni mezun atanan çok arkadaşım var.
-
@monopolcü ne bi senesi hocam dakkasinda unutursun herseyi merak etme
-
@ucanbalon pek umudum yok
-
Böyle hayal etmemiştim, pazara kadar açıklanmalıydı
-
@monopolcü Allah başka dert vermesin inşallah yaa.. çok çektik ama inşallah bizim imtihanimiz da budur diye temenni edelim. Allah bu günlerimizi aratacsk dertlerle sınamasın bizi. Hele ki sagligimizla hiiic...
-
@birgaripiibflii amin inşallah
-
Bu arada KPSS başvurusu yaptınız mı? Yoksa sonucu mu bekliyorsunuz? Ne durumdasıniz bu konuda? Ya da süreci bırakacak var mı?
-
Mülakata odaklandım ben olmazsa hüsran
-
@birgaripiibflii büyük konuşmamakla beraber kpss defterini kapadım
-
@birgarip seneye için de puanım var girmeyeceğim
-
@wiflredo-pareto dünkü yazınızı okudum fakat aklıma şu soru geldi ola ki açıklanmama durumu devam etti sizin tekrar bilgi almak için bu bahsettiğiniz sürelerin geçmesini mi beklicez çünkü sizden haber alamamak gerçekten çok ikilemde bırakıyor
-
@birgaripiibflii ben bu sene başvurmayacağım 2018den puan aldıkta ne oldu. Illa bi sınava çalışmam gerekirse bu Yds olur. Kpss içinse %90 süreci bırakırım %10 ise 2020de son kez girerim.
-
Benim de 2017den puanım vardı. İlan gelirse girerim diyordum. Ama 2019 geldi. Şimdi puanım bitiyor. Buna rağmen girmeyi düşünmüyorum. 2017de aldığım puanla hala sonuç alamadığımi görünce... Şimdi de yine puan alsam 2021de mi sonuçlanirsa ne yapacağım? Artık daha fazla kaybetmek istemiyorum hayattan
-
@lilith ben kötü bir şey demedim. ne güzel işte. size örnek olsun referansa değil kendinize güvenin! mülakat listeleri sıfır toplamlı oyun gibidir. birisinin kazanması için birisinin elenmesi gerekir. x kişisi referans ile asil listeye girmesi için referanslı referanssız y kişinin de çıkması gerekir. siz hiç bir şeye aldırış etmeden çalışın, arkanıza dönüp baktığınızda keşke dememek için çalışın. öyle bir çalışın ki sizi x kurumdan eleseler y'ye girin y den eleseler z'ye girin. yola çıktığı gün ben x işine girmek istiyorum diyen arkadaşlarımın hemen hemen hepsi hiç tahmin bile etmedikleri işlere girdler ve gayet de memnunlar. bugün için değil yarın için çalışın. Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz emin olun.
-
@birgaripiibflii sizin yerinizde olsam girerdim 2019'a hocam en kötü şey bu hayatta arada kalmaktır. Ilerde tek bir ilanı bile puaninız olmadığı için kaçırırsanız kendinize kızmaktan başka elinizde bir şey olmaz. Şuan girerseniz hic bir sey kaybetmezsiniz düşük alsanız bile en fazla 225 tl kaybedersiniz oda pişmanlıktan bin kat iyidir. Insallah atanırız da hiç bir plana gerek kalmaz.
-
@simpeya belki de önünü açarım benden sonrakilerin yillardir mhuy bekliyoruz mesela gelse diye. Yok.. daha dguyun bir kısmı alındı, devamı da gelmeli. Vmy girecektik iptal oldu.. ben sınava girmezsem hepsi tek tek gelir kesin
-
Ama haklısınız ben eğer bunlar gelirse belki de pişman olacağım.. neden bıraktım diye. Sırf bu pişmanlığı yaşamamak için değer dediginiz gibi. Sadece bunun için...