2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@birgaripiibflii Allah nasip eder mi bilemem Dguy olsam Guy'da olsam bir daha kesinlikle başvurmam hiç bir sınava.
Insanlar il degistirmek icin Guy oldugu halde yeniden Guy'a girecek kadar bencilleşmişken, başkalarını düşünmeniz kimsenin umrunda olmayacaktır, o yüzden önünüze bakın. Puanınızı cebinize koyun da kurum sınavınada ilan gelince bakarsınız, zaten bir şeyi bekleyince gelmez. Umudu kesmek gerek yani en azından bende hep böyle olur. Allah yardımcımız olsun, kuruma girecek adam akıllı insan kalmadı 1 sene hepimizi psikolojik olarak yedi bitirdi. Bence kesinlikle başvurmalı 2018 puanı olmayanlar. Tavsiye verecek konumda da değilim, şahsi fikrim, seçim sizin. -
@simpeya Ben de guy olsun bir daha hicbir şekilde girmeyi düşünmüyorum. Çünkü herkes olunca da devam ediyor falan ama herkes bu kadar geç atanmıyor.. Ben zaten 5 6 yıldır bu süreçteyim. Çok bunaldım. Artık nefret edecek kadar bunaldım. Bu yüzden kazanırsam asla girmem. Ama kazanamazsam da özelde bir alternatifim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yıllardır verdiğim onca emek boşa gidecek. Bunu düşüne düşüne yıllardır kopamadim a grubundan. Ama bı baktım ki cook sene kaybetmişim de farkında değilim. O yüzden çok sıkıldım. İnşallah olur da bunları düşünmek zorunda kalmam.
-
@birgaripiibflii aynı durum bende de var benim de 2017 puanım vardı 2018 de girmedim şimdi mülakata odaklandım bu olmazsa ne yeni sınava hazırım ne elimde puanım var ne olacak bilmiyorum
-
@tertip böyle olacağını bilemedik ki... İki sene süreceğini kim tahmin edebilirdi? Normal şartlarda ilerleseydi bu süreç biz belki şimdiye kadar işe başlamış olacaktık.. olmadıysa da bunu bı kaç ay önce öğrenmiş olacaktık. O zaman belki tekrar denerdik, çalışırdık bir şeyler yapardık. Ama şimdi... Kpss başvurulari bitecek nerdeyse. Elde hiçbir şey yok. Her şeyden önemlisi sabır kalmadı. Hepsini şu mülakat tarihleri açıklanma ve sonuç evresinde kullandık sanırım...
-
Gib pazar günlerini sever bugün bir çalışma var mı bilginiz var mı hocam @piyon
-
@jan-vesely Bu Gib’te ne kadar şıpsevdiymiş her günü ayrı seviyor , bi bizi sevemedi.
-
@jan-vesely Hafta içi bile düzgün çalışmayan gib in hafta sonu çalışıcağını hiç sanmam
-
Bugün açıklanmaz arkadaşlar herkes annesi ile vakit geçirsin;) ya da anne yerini doldurmaya çalışan değerlileriniz ile...hayırlı pazarlar herkese...başta şehit ve evladını kaybetmiş annelerimiz olmak ğEre tüm annelerin anneler gününü tebrik ediyorum. Varlıkları herşeyimizidir.
-
Biraz önce yaşadığım korkuyu yasayan var mi siteye girince
-
@malik hocam kalbime iniyordu ne oldu açıklanmamış daha
-
Tuğrul koçer bugün çalışma olmadığına dair tweet atmış
-
@kaldorhicks hocam siteye girdim yeterlilik sinav sonucuymus benim de kalbime indi sonradan farkettim
-
@nghnrc tk nin twitter hesabı gözükmüyor bende başka hesap mi açtı acaba bi aralar kapatmış ti çünkü
-
@malik yeterlilikler mülakata girmediki daha ne sonucu ayrıca ben göremiyorum sitede yeni duyuru ne yazdıgını kopyalayabilir misiniz, arkadaşlarıma söyleyeceğim de.
-
@simpeya hocam kaldirmislar 20 ekim 2018 girenlerin mis hatta indirdim pdf
-
@malik mülakat tarihleri miydi ? Çok ilginç bi hata var da o yüzden.
-
Yok mu bir haber alanhiç mi yok
-
@maliyeci35 gözlerim kapıda kulağım seste bir gelebilsen ah bir gelebilsen
-
İyi günler dostlar.
Öncelikle başta şehit annelerimizin anneler günü ve daha sonra buradaki tüm dostların mukatdes annelerimizin anneler gününü kutlar ellerinden öperim.
Siz yine bir umutla GiB pazarları sever diye sabahlayacaksınız?
Önceki söylemlerim geçerliliğini korumakla beraber bu hafta açıklanma ihtimalinin yüksek olduğunu sizlerle paylaşmak istedim .
Saygılar... -
@dguycu hocam 2 gün önce haftaya beklemeyin demiştiniz duyumunuzda bir değişiklik mi oldu ?