2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Haftaiçi sonuç bekleme mesaisi başlıyor. Allah hepimize sabırlar versin inşallah bu hafta açıklanır
-
@colbert95 oldu o zaman
-
@colbert95 ahahah evet:)
-
bu süreçteki girdiğim bütün sınavların açıklandığını burdan öğrendim hiç adetim değildir yayınlanacağı yerden takip etmek . açıklanınca hızlıca buraya da yazın:)
-
@zenginmemur zengınmemur bırılerı senın sinirlerini almış gıbı merak edıyorum bu değısımı bıkac sayfadır bakıyorum da kükremelerinin yerını ılımlı bır bekleyıse bırakmıs gıbısın
-
@monopolcü bu süreç onu da bozdu
-
@monopolcü 3600 ek göstergeye bozuldu o
-
Dikkat duyum falan değildir. Sadece hissiyat ve durumun gidişatına bakarak bu hafta ortasına kalmadan açıklanır diye düşünüyorum. Biraz olumlu bakmak belki bize daha yardımcı olacaktır. Bu süreçte herkesin çok fazla emeği var ne bir fazla ne bir eksik. Herkes aynı yollardan geçti. Ayrıca tekrar kpss başvurmak ve başvuru ücreti vermek şu noktada bize külfet çünkü zaten süreç maddi manevi çok zorlu. Yeri geliyor ailenizden para istemeye utanıyorsunuz kendinizi yük gibi hissediyorsunuz. Bunu da yetkililerin göz önünde bulunduracağına tüm kalbimle inanıyorum. Arada birbirimize kızsak da yanlış anlasak da aynı yolun yolcusuyuz Sevgiler
-
15inde malum kpss başvuruları bitiyor belki bir hassasiyet gösterilip bu tarihten önce açıklanır
-
@no33 hadi inşallah yaaa. Hiçbir bilgim yok süreçle ilgili. Yani duyumum vs yok. Ama benim de içime doğan o. Bir de herkeste bı ayin 15ine kadar açıklanır tabiri vardı ya belki de ondan. Bilmiyroum ama ben de carsambaya kadar çok umitliyim
-
@paretowilfredo Hocam merhaba son durumlar nedir var mı yeni bir gelişme ? Sanırım gece bir şey çıkmaz Bu hafta içi biter mi bu iş
-
@kaldorhicks Hafta içi soruşturmak gerek yeniden. Bir şey demeyişim, gelişme olmadığına işaret her zaman olduğu gibi. Sürekli bir şeyler yazarak beklentinizden ve umudunuzdan beslenmeyi aşağı bir davranış olarak gördüğüm için böylesi bir suskunluk daha anlamlı ve insaflı bence.
Yeni gelişme işitirsem paylaşacağım dostum -
@paretowilfredo çok teşekkür ederiz sizin gelip burda iki kelam etmeniz bile destek bize. İlla olumlu bir gelişme duyum vs olmasına gerek yok.
-
@paretowilfredo kpss oncesi yeni bir alim olmasi ihtimalini nasil goruyorsun ustad
-
@yamanoglan bence mülakatlar bu hafta açıklanırsa alım ihtimali olabilir
-
Mülakat sonucu beklemiyorum ama kaç gündür battaniyemi aldım sizler gibi forumun her bir başlığında yatıyorum
-
@yamanoglan Bu alım neticelenmeden yeni alım için konuşmak anlamsız dostum.
-
@modigliani-0 insallah
-
@paretowilfredo diger mevzu da ustad su sgk hakkindaki duyumunu da paylassan keske duyduhun kadariyla olmazmi
-
@yamanoglan Gerekli açıklamayı yaptım dostum. Bekleyeceğiz kurumu artık.