2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo paylastiklarini biliyorum ustadimda hani kulagima gelenlerde var demistin ya kpss oncesi.mi agirlikli kpss sonrssi mi agirlik olur onu merka ediorum
Birde bu yas olayina cozum bulunmasi imkansiz mi ? Yani buninla ilgili cozum bulunur mu cunku 2016dan beri alim yok ve bircok kisinin yastan dolayi hakki yendi yenecek ?
-
@yamanoglan Dostum KPSS öncesi de olsa sonrası da olsa şu aşamada zaten bir önemi kalmadı bence. Yeterince gecikti zaten. Şayet gelirse ve usul değişmez ise yalnızca mülakat ile alım olacağından hazırlanılması gereken özel bir yarışma sınavı yok. İlan gelirse ne alâ mülakata girersiniz listede olursanız. Joker olur. Aksi durumda zaten KPSS'ye girmek gerekli düşük puanlar varsa eğer. Çünkü SGK mülakatında şansınız yalnızca %25. Yani %75 ihtimalle eleneceksiniz.
Yaş konusunda da tamamen devlet politikası dostum bu. Kanunun değişmesi gerekli. Bu konuda adım atabilecek tek merci Sayın Cumhurbaşkanı'dır bence. Ona ulaşmadan bu sorun için bir değişiklik adımını kolay görmüyorum.
-
@paretowilfredo allah rizasi icin ulasabilen ulasan varsa bilgilendirsin bu hususta esnstilsin yas olayi...
-
Arkadaşlar merhaba. Cumayi cumartesiye bağlayan gece burada büyük hareketlilik yaşandı. Bir çok kişi ne yazık ki bazı "Duyumcular" sayesinde sabaha kadar kalbi küt küt sonuçları bekledi. Aslına bakarsanız, ben de emin konustuklarindan dolayı epey şaşırdım.
İnşallah 13-14 Mayıs bandında sonuçlar açıklanacak. İmza ve bir kaç prosedüre kaldı sanırım olay. Saat olarak ise mesai saatlerinde açıklanacağnı düşünüyorum.
Herkese selamlar, umarım hak eden listede ismini görür. Uzun yıllar almış olacakları maaşı, analarının ak sütü gibi helal olan insanlari o listelerde görmek umuduyla.. -
YARIN.. 🤲
-
@colbert95 Bugün:)
-
@colbert95 hocam sizin tahmin mi duyumu tam anlayamadım
-
@oligopol 13-14 Mayıs bugunle yarın mi demek oluyor şimdi hadi inşallah yaaaaa
-
@veliat34 ikiside değil hocam orada açıklansın diye dua ediyorum:) umudu diri tutmak lazım.
-
@veliat34 orda elleri semaya açıp yaradana sığınmış arkadaş
-
@walras12 en azından duyumculardan değil Allahtan medet umuyorum
-
@colbert95 en güzeli
-
@paretowilfredo hocam saat kaç olursa olsun bizlere cevap yazıp içten düşüncelerinizi belirtiyorsunuz, desteginizi esirgemiyorsunuz . Allah sizden razı olsun çok sağolun .
-
@köyün-ağası iyi yönde bozmuş ama neyse nazar değirmeyelim
-
@kaymakam nasıl?
-
@monopolcü arkadaş 3600 ek gösterge verilmemesinden şikayetçiydi. Umudunu kesmiş galiba
-
Cidden bizi düşünüyorlarsa eğer 16 Mayıs 23.59 a kadar açıklanır ki KPSS para yatırma için son tarih bu.
Eğer bu saatten sonra açıklanırsa yazık cidden -
@monopolcü birileride senin için herhalde mülakat sonucun olumlu oldu haberini verdiki böyle sabıesızlanıyorsun.Kim benim sesimi kısacakmıs yaptığin yorumu beni kastederek iyi niyetli olmadiğini dusunuyorum.Sonucun açıklanmasını cok istemek bana göre gececeğinden referansına güveniyor demek.Yapmayin satasmayin.3600 ek göstergede guy olmayacsksa sen niye mülakat tarihini aylarca bekledin veya senin vdknun niye iptal oldu?Bunlarin sebebini ustad @paretowilfredo hep yapilanmaya bagliyordu.Aksi takdirde senin mulakat tarihini aylarca beklemen sebebsiz yere seni hic mi rahatsiz etmedi.Etmediyse eger sen hayattan umudunu kesmişsin.Yada işsiz gucsuz degil diplomanla hava atan bakin benim iibf diplomama var diyen bir tipsin.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@monopolcü birileride senin için herhalde mülakat sonucun olumlu oldu haberini verdiki böyle sabıesızlanıyorsun.Kim benim sesimi kısacakmıs yaptığin yorumu beni kastederek iyi niyetli olmadiğini dusunuyorum.Sonucun açıklanmasını cok istemek bana göre gececeğinden referansına güveniyor demek.Yapmayin satasmayin.3600 ek göstergede guy olmayacsksa sen niye mülakat tarihini aylarca bekledin veya senin vdknun niye iptal oldu?Bunlarin sebebini ustad @paretowilfredo hep yapilanmaya bagliyordu.Aksi takdirde senin mulakat tarihini aylarca beklemen sebebsiz yere seni hic mi rahatsiz etmedi.Etmediyse eger sen hayattan umudunu kesmişsin.Yada işsiz gucsuz degil diplomanla hava atan bakin benim iibf diplomama var diyen bir tipsin.
@kaymakam bu tip sensin
-
@merasim34 15 mayıs son gün değil mi