2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Ben yoruldum hayaattt...
-
Tek beklentim gib duyuruydu. Bugün için bir gelişme olur mu yazdım görüldü yapıp bıraktı o da. Herkes oldukça sessiz.
-
@pareto_wilfredo hocam şenlendir burayı nolur
-
'geliridaresiduyuru' bu instagram sayfasına sorun sizlerde. Ben kendime hakim olamayıp giydirmekten korkuyorum.
-
-
Bi ses , haber gelsin artık
-
Bir umut istiyoruz ufacık bir belirti Allah'ım bu kadar mı zor ya ben bunca yıl nasıl dayanmisim. Nasıl sabretmisim. Şu an gerçekten şaşıyorum kendime. Bir dakikaya dahi tahammulum kalmamis
-
@birgaripiibflii aradın mı hocam sınav hizmetlerini?
-
@babayega ben geçen hafta aramıştım. Cuma gündü sanırım. Bunu sadece sınav kurulu bilebilir, bizim yetkimiz yok falan dediler. Sadece duramadigim için aramıştım. Zaten açıklanacak olsa bile açıklanacak demezler. Aramak sadece vicdan rahatlatiyor yani.
-
Vatsap gruplarından bilgi yok mu?
-
Bu sessizlik bugünden umudu kes yarın belki demek bence.
-
Merhaba arkadaslar bende "geliridaresi duyuru" ya instagramdan yazmistim duyumu olup olmadigina dair malesef su anda bi gelisme yok cevabini aldim.
-
Özellikle bekletilmiyorsak bugün hadi olmadi yarın açıklanır. Yok gib cumayı sever pazarı sever tarzı şeylere inanmıyorum. bugün yarın bu iş çözülmezse ya bir yoğunluk vardır(başka sınav mülakat vb) ya da bekleme rekorları kıran bizim nesil üzerinde gib de rekor denemesi yapacaktır. Şaşırırmıyım şaşırmam. Ne zaman "olmaz ya o kadar bekletmezler açıklanır" dediysek tersi çıktı.
Yine de tüm karamsarlığıma rağmen inşallah bugün açıklanır. Bir gece daha hadi hemen uyuyayım da yarın açıklanır belki psikolojisini yaşamak istemiyorum. Sabretmek bu değil bence sabretmek kazanamadığımda da yeniden dersin başına oturabilmek vazgeçmemek isyan etmemektir. Açıklanmadan geçen her dk boş bir bekleyişten ibarettir benim için. -
Bi de şu var bu ara. Kimseyi arayasim gelmiyor. Kimi arasam noldu noldu açıklandı mı yoksa diyo telefon çalsa ben de acaba açıklandı mı diyorum. Biriyle konuşurken falan mesela böyle durgun konuşuyorsun sanki, yoksa açıklandı da kazanamadım mi onu mu söylemeye çalışıyorsun bana falan diyorum. Durum hiç iyiye gitmiyor.
-
dostlar net olmamakla birlikte çarşamba günü açıklanabileceği duyumunu aldım ama altını çiziyorum duyum meslek büyüğünden edindiğim bilgi..
-
@bozo_ hocam meslek büyüğü dediğiniz kişinin ünvanı tam olarak nedir
-
@guy-mağduru, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@bozo_ hocam meslek büyüğü dediğiniz kişinin ünvanı tam olarak nedir
hocam sizce bunu burada verebilirmiyim kurum tarafından da takip edilen biryer sonuçta.. ama kurum içinde üst düzey sayılabilecek bir pozisyonda
-
Arkadaşlar kapatın bu defteri yeter artık güç kuvvet bende bile kalmadı sonuç beklemediğim halde siz de salın açın Nihat Hatipoğlu izleyin çıkın gezin bir şekilde vakit geçirin her gelen 3'er gün ileri atıyor, keyfinize bakın
-
Artık iyice sarpa sardı. Yok cuma yok haftasonu yok pzt salı şimdide çarşamba valla yeter artık herkes ne sabır kaldı ne sakinlik sürekli gün söylentisi değişiyo beyin yandı herkesin karışıklıktan
-
Şu an kimse bilmiyor ne zaman açıklanacağını her dakika gelebilir gün gün gitmektense saat saat gitmek daha iyi