2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo üstad hiç bir gelişme yok mudur acaba ya sgk sürecine geri döndüm sanki ama bu kez daha korkak daha gergin.. Kanım çekiliyor sanki, bu bekleme sürecini yaşamak ne kadar zormuş yeniden hatırladım
-
@shanks Geçen senelerde ayni gün açıklamışlar o zamanlarda da referans olduğundan eminim. Belki düşündüklerimizin hiçbiri asıl neden değildir bilemiyoruz ki gib kapalı bir kutu.
-
Arkadaşlar çalışmalar devam ediyor derken ne çalışması devam ediyor bilen biri aydinlatsa bizi cok sevinirim. Yani mulakatta iyi kötü hepimize puan vermiyorlar mi? Puanları siralayip sonuçları aciklamak en fazla bir gun hadi bu sene dguyda var kişi iki yeri birden kazanmasın diye ugrasiliyorsa en fazla iki gün sonra aciklanmis olmasi lazım benim mantığıma göre. Ilk aklima gelen torpillerin kapistigi tabi ama mulakatlari kamera kaydina alip sonradan izleyip tekrar bi degerlendirme mi yapiyolar acaba gibi seylerde geliyor benim aklima. o yüzden mulakattan sonra neyin çalışması yapılıyor gerçekten merak ediyorum.
-
Şu an her şey bitmiştir arkadaşlar listeler bellidir sadece düzenleme ve yüklemek kaldı bana göre bununla ilgili çalışma vardır
-
Ama kaç gündür çalışıyorlar. Açıklamaya mi çalışıyorlar yani
-
@hdrn kamera falan yok rahat ol bu çalışmanın ne olduğunu kuruldakilerden baskası bilemez hersey olabilir
-
@birgaripiibflii shsjsjjshs iyiydi bu
-
@venüsmer Öyle korkum anormal bekletmeleri sürecin tamamında olduğu gibi
-
@shanks Gördüğüm kadariyla kimse uzayacağını öngörmüyor, herkesin fikri çalışmalar bitince açıklanacağı yönünde.
-
@venüsmer Bilmiyorum yinede içimde bir korku var
-
Ne çalışmaymış arkadaş
-
@shanks hocam bu hafta kesin açıklanır
-
@walrass06 İnşallah
-
İnşallah sonunda mutlu oluruz
-
Ben en geç Cuma’ya kadar açıklanacağını düşünüyorum ama elbette hemen bugün açıklansın , Guy için söylüyorum geçen sene 10 günde 2000 kişilik nihai listeyi ilan edenler bu sene 13 günde 1000 kişilik listeyi ilan edemiyorlarsa/etmiyorlarsa burada tembellik değil kasıt var bence.. İki ihtimal var ya kasten ağırdan alıyorlar ki çalışmalar devam ediyor deniyorsa bu ihtimal ağırlıklı , ya da liste hazır onay bekliyor .. Bu onay işinden de biz senelerdir illallah ettik .. Sabır bakalım bekleyelim , Rabbim bu bekleyişimizi tarifsiz mutluluğa çevirsin ..
-
Bugün de bitiyor yine akşamı ettik galiba bugünden umutluydum ben oysa
-
@birgaripiibflii bugün yarın diye bakalım kaç gün daha beklicez :((((((
-
@nonbisinidem mülakat tarihinin açıklanmasını beklerkende hep bugün yarın derdik 6 ay sürdü
-
@köyün-ağası o kabus gibi 6 ayı hatırlamak bile istemiyorum hocam bi sgk sonucu beklediğim 7 ayı bi de gib mülakat tarihi beklediğim 6 ayı hayatımda hiç var olmamış gibi farzetmek ve unutmak istiyorum! :((((
-
@nonbisinidem milletin omrunden omur yillarini caldilar onlarin yuzunden millet 35 yaş olayina takilacak...