2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Çok yoruldum. Burayı bırakıp gidip başka bir şey de yapamıyorum ki. Ot gibi oldum ot. Ne yapsam odaklanamiyorum. Ramazan olmasa çıkıp bı gezip tozcam da oruç olunca o da cok zor oluyor. Dün çıktım çok kötü oldum eve zor attım kendimi. Yine de iyi ki orucum. Yoksa sürekli yemek yerdim bu stresle de..
-
Komplo teorisi: kpss başvuru süresi sonunda açıklanır o parayı paşa paşa yatırtacaklar
-
Son güne kadar bekleyecegim ben yatırmak için parayı
-
Mülakat ne zaman açıklanacak? =camiye dolar bağışlasam dolar arttıkça sevabı da artar mı?
-
Gibten baskasi yalan
-
Yokmu duyum
-
TK çalışma devam ediyor ne zaman açıklanacağı konusunda bilgi mevcut değil dedi.
-
kpss 2018 puanı 80 üstü olanlar bu yıl yapılan sınava başvurmasa da bir kaybı olmaz bence.Zaten GiB'den başka doğru dürüst alım yapan kurum yok gibi ve 80 üstü alan genelde bu kurumun sınavlarına hak kazanıyor. 2018 Puanlarıda 2 yıl geçerli ve 2020 sınavına kadar böyle bir masraf saçma geliyor bana şuan.
-
@venüsmer TK ?
-
@gokhanaa Tuğrul Koçer
-
Bence aniden gelecek sonuçlar inşallah bugün gelir de hayırlısıyla öğreniriz
-
@venüsmer, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
TK çalışma devam ediyor ne zaman açıklanacağı konusunda bilgi mevcut değil dedi.
Bugüne yetişir mi acaba sonuçlar
-
@musgraveyen Şahsi fikrimi soruyorsaniz ben sanmıyorum, bu tamamen sürecin umudumu yitirmeme sebep olmasindan kaynaklı.
-
@anyone Ben başvurmayacam mesela 85 var zaten üstüne çıksam ne olacak
-
@venüsmer Bu çalışmada neler yapılıyor uzun sürecek bişey mi bilmediğimden soruyorum
-
@geliruzmyard evet ben de merak ediyorum. bir de aynı çalışmalar sonuçlar bir günde açıklanırken yapılmıyor muydu acaba?
-
@geliruzmyard Istense çok daha kisa sürede tamamlanacak bir şey fakat bu sene çok uzadı. Bunun bir çok nedeni var. Ramazana denk gelmesi bile uzaması için etken bana göre ve tabi ince eleyip sık dokuyorlar bu sene.
-
@obra uzatan Dguy süreci olabilir hocam fikrim yok ama guy kısa zamanıydı ya ondan tahmin ediyorum
-
@venüsmer İnce eleyip sık dokudukları referanslardır tabi.
-
Bence de dguy alımının da etkisi var