2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@dguycu biraz susarmisin sen ya..olabilir diyorsun sonra olmaz diyorsun ..bir şarki her tondan okunmAZ..YETER ARTIK ..Burda insanlar senin verecegin bilgileri istemiyor, hangi egonu tatmin ediyorsun..kimsin sen tuğrul koçer gibi oldun...yöneticilerden bu kişinin engellenmesini talep ediyorum bu ne ya..
-
@birgaripiibflii hergün ortada kalıyor zaten..hep yanılıyor
-
@bydaler en azından bu defa biz sonucumuza ulaşmış olalım
-
@dguycu Boş adamsın git başka yerlerde boş yap
-
@dguycu
dalga mı geçiyorsun?
lanet olsun... -
Tugrul hoca da bu gece bi gelişme olmaz demiş arkadaşlar.
-
@paretowilfredo hocam bugün birşeyler öğrenebildin mi ? Var mı güzel haberlerin
-
Hangi gün nokta koyulur kestirmek çok zor ama 16 mayısa kadar bu iş bitecek, kpss sınavından önce de guy ilanı imkansıza yakın. Bugün gelmeyeceği de kesin.
Herkese hayırlı geceler dilerim... -
@refik-soydam biter mi dersiniz perşembeye kadar
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar her duyuma saygı duymakla birlikte ben de duyduklarımı aktarmak isterim. Dguy sonuçlarını bilemem ama guy ozelinde yakın zamanda bir aciklama beklenmiyor. Bayrama dogru anca seklinde bir haber aldım. Sebep olarak da 2000 kişi az değil yanıtını aldım. O yüzden en azından bu gece beklemeyiniz. Sizler gibi ben de derhal olması için can atıyorum fakat mevcut durum böyle. Diğer duyumlarla ve gün gün beklemeyiniz haberleri ile hiç uyuşmuyor ama ben de böyle duydum.
Üç gün önceki bu ileti ile 6 gun önceki iletilerdeki duyumlarım stabil. Bunları yazınca türlü sorularla savusturulmaya çalışıyorum ve şov yapmadığım için pek önemsenmiyor.Piyon da yok şah da yok şu an. Yine de ilgilenenlere hatırlatayım. Hatırlatayım ki ha geldi ha gelecek diye bizlerin ve ailelerimizin taze heyecanlarını hevessiz hale getirenlere itimat etmeyelim. Artık gün gün beklemek yerine başka şeylerle uğraşmak en doğrusu. Takdir sizin kıymetli dostlar.
-
@refik-soydam zaten yeni bi alım yapmamak için bu kadar uzatıldığını düşünüyorum artık ben de
-
Hey Yarabbim biz 2018 de girenlerin günahı nedir ilansız bitirecekler yılı böyle bir durum olamaz ya
-
Lanetli miyiz biz anlamadım ki inanmak istemiyorum bunlara evet. Bayramdan sonra bile diyenler vardı. Ama ben inanmayacagim... Hala bu hafta bekliuroum ben. Gelmeli.. yoksa çok haksızlık.
-
@kaimoğlan yavaş gel piyon da var şah da var. En son duyduğumu paylaştım ve çıkmazsa bir şey yazmayacağımı söyledim,sessiz kalmam burdaki bekleyen dostları trollediğim anlamına gelmez, ben de sonuç bekliyorum aynı heyecanı yaşıyorum aldığım bilgiler geçersiz olduğu için herhangi bir paylaşımda bulunmuyorum.
-
@kaimoğlan zaten bu sene 2bin değil 1000kişi alınacak? Geçen sene 2bin kişi alınmasına rağmen 10günde açıklandı yani bu sebep biraz saçma kalıyor hocam
-
Açıklanmadıkça böyle durdukça referanslar torpiller havada uçuşacak bundan şüphem yok. Sgk mulakatinda neredeyse sonuncu olmuştum halbuki en iyi geçen mulakatımdı torpili olan 2 arkadaşım da kazanmıştı ve işe başladılar. bunda da bi süre daha açıklanmazsa zaten biz burda kazanamayanlar olarak kalacağız birileri gelip sabredin deyip gidecek sabah olacak aksam olacak kısır döngü devam edecek. Sabretmek isteyen kendini avutmak isteyen avutsun ama bence gerçekler bunlar. Süreç uzarsa bende umut kalmaz zaten belli bi kesimin kazanacaği garanti süreç uzadıkça bize kalanlara da göz dikilecek. İnandıgım ve hissettiğim budur.
-
Umutsuzluğa kapılma
Çünkü yarın her şey çok daha güzel olacak -
Ben çıktığım gün çok umitliydim. Cok mutlu çıktım. Nasıl hevesliydim. Gün gün hevesim azaldı. Kazanamadığıma inanmaya başladım yavaş yavaş. Kendimi hazırlıyorum ben de iyice süreç uzadıkça. Listeyi açmadan önce nasıl nefes alsam, gördüğümde ne yapsam da sağlığım etkilenmese falan bunları düşünmeye başladım iyice.
-
@dguycu yarın güzel olacak derken???
-
@dguycu sana da güvenimiz kalmadı ki... Bı geliyorsun açıklanmaz bu hafta diyorsun. Bı geliyorsun açıklanacak diyorsun...