2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo sizi görünce yaşadığım mutluluk
-
İnşallah bu hafta açıklanir
-
@refik-soydam eyvallah hocam yanlış anlamayın sitemli bir yazı değildi yalnızca sizin duyumunuz olup olmadığından emin olmak istedim. Amin inş hepimiz için hayırlısı olsun ama bir de Allahımdan dileğim perşembeye kalmaması çünkü hadi ben bir şekilde zorlarım da o 225lirayı çok zor şartlarda yatırcak insanlar var Allah acısın inş...
-
@birgaripiibflii, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
u hafta açıklanir
-
@birgaripiibflii aynı mutluluk bende de oluyor hocam @paretowilfredo üstad Allah muradın neyse versin inş
-
Umarim biran once aciklanir ve hepiniz kazanirsinizda ramazan bayraminda es-dosttan kolu-komsudan akrabadan kose bucak kacmak zorunda kalmadan dimdik birsekilde gecirdiginiz ilk bayraminiz olur. Ha eger surec biraz daha hizli islerse kurban bayramindada ilk harcliklarinizi dagitmaya baslamaniz dilegi ile
-
@lion inşAllah hocam inşAllah
-
@dguycu dalga mı geçiyorsunuz? insanlar gergin yeterince.
-
@piyon trollsun demiyoruz birader gelir uzman yardimcisindan duyduğunu da buraya yazmayiver. Yeterince umut taciri var zaten.
-
@sandviçyiyenadam hocam gitti o arkasından el salla :)))
-
@paretowilfredo Bir yoruma ne kadar uzun bakılırsa o kadar baktım.
-
Tek isteğim KPSS başvuru günü olan 15ine kadar açıklanması. Artik girmek istemiyorum şu lanet şeye. 5 yılda hiçbir şey bırakmadı insanda. Sosyal hayat 0 elde var 0 sağlık 0.. Olumlu olumsuz ne olacaksa olsun artık.. Buraya çok uzun zamandır girmedim ama son günler sürekli burada geçiyor zaman.. Allah hepimize hayırlı haberler aldırmayı nasip etsin.
-
@nonbisinidem Estağfirullah hocam kesinlikle forumda sınav yolculuğunda olan hiç bir yazıdan alınmam..içiniz rahat olsun yeterince stresli herkes, bu evrede alınır bir ortamın zerresinin oluşmasına şahsi olarak izin vermem... herşey gönlünüzce olur inşllah, maliyetiniz aynı zaman milli servetin de hebasıdır. Umarım bu hebaya yetkililer müsade etmez noktayı koyar,
Hayırlı ramazanlar dileklerimle... -
Keşke mülakata kalan herkes geçse 2000lik alim olsa.
-
@zenginmemur bu dünyada ki en mutlu kişi sevmeyi bilendir. :))
-
Pareto üstad gelip yine geceyi güzelleştirmiş . Hayırlısıyla inşallah bu hafta güzel haberleri alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun , hakkımızda hayırlısini versin . :))
-
@kaimoğlan gelir uzman yardımcısı aracılığıyla birader. Sen gelip beklemeyin diye umut kırarken kimden izin alıyorsun?
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@piyon trollsun demiyoruz birader gelir uzman yardimcisindan duyduğunu da buraya yazmayiver. Yeterince umut taciri var zaten.
hocam yanlış anlamada kurum içi sınav taciri sıradan memurun iki foto atmasına tav oluyosunuz bilgi diye günlerdr sizi oyalamasına ses etmiyosunuzda gelir uzmanından gelen bilgiyi küçümsüyosunuz. hayret doğrusu!
-
@piyon Bugün beklmeyin dediğim her gün haklı çıktım. Sen de her gün milleti gerip durdun daha fazla konuşma bence.
-
@godot Ne zaman tav olmuşum bir tane yazımı göster hocam?