2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@godot Ayrıca bu duzeyde gelir uzmanini bırak vergi dairesi müdüru, başkanı dahi olsa kimsenin bilemeyecegini icerden birkaç kişinin bildiğini cok iyi biliyoruz. Ben duyduğumu yazdım. Umut tacirlerine de dikkat çektim. Burada bana laf yetistirecegine duyum cikmazsa yasaklanma talep edeceğim sözünü tutsun bence. O kadar iddialiydi çünkü. Sizin küçümsediğiniz kurum içi memur dahi şu gün aciklanacak demedi demiyor o da ayrı bir konu.
-
@ilanmılano o değilde kullanıcı adın on numara hocam
-
@kaimoğlan benimde arkadaşım guy sınav biriminde çalışıyorum haberim oluyo demişti belki öyledir
-
@kaimoğlan hocam inşallah yanılırsında bugün yarın açıklanır beklemeyiz
-
@lilith Neyse hocam. Burada sahteligi anlasilsa dahi olumlu duyum itibar goruyor. Benim de temennim derhal açıklanması. Hakkimizda hayırlısı.
-
@walrass06 inşallah hocam. Benim lafım değil zaten bu. Bu şekilde bir bilgi aldım. Doğru ya da yanlıştır onu bilemem kimse bilemez. Tez zamanda açıklanır da hakedenlerimiz kazanır inşallah..
-
@kaimoğlan hocam senin duyumdan sonra değişmiş olabilir belki @pareto_wilfredo olsun @2577 olsun @refik-soydam olsun TK olsun herkes bu haftayı işaret ediyor bu kadar insan yanılmaz diye umuyorum
-
Tartışan arkadaşlara bakıyorum hepsi tanıdık,tecrübeli ve kaliteli arkadaşlar .. Dostlar biz aynı taraftayız , bizim bizi bu duruma düşen GİBi konuşmamız lazım. Hepimiz 10 Mayıs cumaya adapte olmuşken bugün 14 Mayıs’ı gördüğümüz için bugün,yarın,bu hafta ya da gelecek hafta ne farkeder .. Netice itibariyle GECİKTİ,GECİKİYOR.. Ama “ÇALIŞMA GEÇEN HAFTA BAŞLADIĞINA GÖRE” ve önemli isimler bu haftayı işaret ettiğine göre bu hafta açıklanacak inşallah .. Bu haftada birleşelim , kırmayalım birbirimizi , açıkladığında sen kazanırsın kırdığın insan elenir , sen sevinirken o üzülür haberin olmaz herkesin derdi stresi çok büyük , kırmayalım birbirimizi , herkese hayırlı sahurlar.
-
Ya ne güzel uykuya dalıyoruz sonra sahurda yine kalkıyoruz sayfa yenilemekten tekrar uyuyamıyoruz. Bi böyle çekmediğimiz kalmıştı.
-
Nöbet tutuyoruz artık sonuçlar için.
-
Arkadaşlar gib sayfası error veriyor. Bildiğiniz error yazıyor girilmiuor
-
@birgaripiibflii aynen kanka 10 dakika önce uyandım bi girdim erorr veriyor heyecandan patlıyorum
-
@escobar bende her şey stabil. bir farklılık yok.
-
@hahamas şimdi giriş yapabildim siteye ama beş dakika öncesine kadar gibin sitesine giriyor duyurular kısmına girmiyordu erorr veriyordu.suanda dediğim gibi normalleşti
-
Her error hata veriyor demesine hemen burdan çıkıp sayfaya giriyorum arkadaşlar rica ediyorum lütfen Yok yerden heyecan yaratmayın error veriyorsa bi süre sonra tekrar deneyin hemen yazmayın buraya lütfen
-
@tertip insanlar sabaha gözünü gib sayfasında açıyor, gayet normal.
-
GİB yordun bizi be kardeş...
-
Çalışma başlamış diye düşünenler var
-
@mami1616 Tuğrul hoca yazmış başka kim diyor ?
-
@kaimoğlan Oğlan;ben laf yetiştirmiyorum bana sataşarak cevap hakkı doğuran sensin, burdaki herkesten helallik istedim durduk yere kimseyi galeyana getirmedim,sözümde durrum o da mesele değil @paretowilfredo kapat hocam hesabı daha fazla gerilmeyelim.