2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@birgaripiibflii annemde aradı açıklanacak bi kaç güne diyor rüya görmüş
-
Duyuma bile hasret kaldık
-
Bir gelişme/duyum var mı? Çalışma ne halde:)
-
Bugün de akşam oluyor
-
@kpsscibiri benimki geçenlerde de açıklanacak demişti hatta arkadaşlarımı falan yollamış yanıma aciklanirsa yalnız başıma depresyona girmeyim diye ama tutmamıştı o da
-
BDDK uzman yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanmış ne zamandır bekliyorlardı bilmiyorum ama.
-
@birgaripiibflii 150 kişilik alımda 39 kişi alınmış
-
@guy-mağduru dalga geçmeye devam
-
@guy-mağduru pesss atomu parçalayacak kişi ariyorlar herhalde.
ya da aslında hic kimse aramıyorlar da zevklerine ilana cıkıyorlar iste...
Cok coolll kurum -
@birgaripiibflii bu sefer tutar inşallah
-
İnşallah yaa. Bugün beklentim yüksek
-
Bugün ne kadar sessiz burası
-
@birgaripiibflii bugün nasıl beklentiniz yüksek hocam çıt çıkmıyor öyle olsa illa duyulurdu
-
@modigliani-0 gün uzun kardeşim duyulur belki
-
Açıklanmayacak diyenleri aforoz eder.aciklanacak diyenleri saksaklarsaniz her gün açıklanacak diye beklersiniz
-
@babayega sende ayrı bir dertsin kardeşim
-
@babayega olay açıklanacak veya açıklanmayacak demekte değil üslupta. Söylediğin birseyin altyapısıni ifade etmekte. Sen birsey deme 1 yil açıklanmasin önemi yok bu kadar insanı germekten başka bisey yaptığın yok.
-
Bugün gerçekten çok sakin . İnsanlar iyice beklentiyi azalttı herhalde . Kendimi ıssız bir adada tek başıma guy sonucu bekliyor gibi hissettim :))
-
@babayega İyi de kardeşim bu forum “duyum meclisi” .. Açıklanacağına dair duyumu olanlara itibar ediyoruz inanmak istiyoruz .. Ha o gün açıklanamayacağı konusunda net bilgisi olan varsa sebebiyle birlikte söylerse herkesin tansiyonu o gün için düşer zaten -kaldı ki böyle yapmıyorlar bugün açıklanmayacak yazıyor gidiyor- ; bugün 14. gün tabiki olumlu duyumlara ihtiyacımız var ve itibar ediyoruz. Neden? Çünkü zaten vakti geldi geçiyor açıklanması kimse için sürpriz olmayacak.10 Mayıs’a kadar herkes sessiz sakin sabırla bekledi zaten bırak da şu 4 gün hayal kırıklığına uğramış olalım.Biri çalışmalar başladı ve devam ediyor dese bu bile bizi heyecanlandırmaya mutlu etmeye yetiyor,çünkü bak boş beklemiyorlar eli kulağında diyoruz.Bize güzel haberler lazım,kötüyü duymaya kimsenin takati kalmadı.
-
Aslında hepimiz burdayızda yazacak cümle kalmadı her şeyi söyledik