2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Ah ah ne güzel heyecanlı il değiştirip İstanbul yazmasam belki ben de bunu yaşıyo olucaktım ne güzel .
Keşke hepiniz atansanız sonuna kadar hakkınızdır keşke kimse elenmese... galiba elenenleri okurken ağlıycam öyle yakın hissediyorum ki hepinize.
Hepiniz için en iyisi olur inşallah 🧚️ -
maşallah Gib'in sitesi de canavar gibi.biraz takılsana yavaş açılsana heyecan yapsak ya
-
-
Bu gece beklenir inşallah sonuç olumlu olur.İnşallah emek veren herkes birgün atanir
-
-
@venüsmer
Oooo süpermiş. Acaba twitter mı etkiledi. Hadi ya bu sefer olsun bildiğiniz tüm totemleri yapın. Selenayı cagırır gibi sonuçları çağıralım -
@açıklanmadı birader şu nicki değiştir gözünü seveyim
-
@paretowilfredo eyvallah hocam inşallah herkes için en hayırlısı olur.
-
Bu gece uyku tutmaz
-
Malum şakayı da bi cesur yürek yapsın da çıksın aradan
-
İnşallah hepiniz atanırsınız arkadaşlarım ailelerinizle çifte bayram yaşamak nasip olsun sizlere. Ben uzaktan izlediğim halde bu kadar heyecan yaptıysam sizleri düşünemiyorum. Yolunuz açık olsun
-
Şaka yapmasın kimse lütfen:D kalbim dayanmaz
-
@ilanmılano Adminler pusuda Ayıklarlar saniyesinde arkadaşı
-
@simpeya sen uyanana kadar biz hallettik o işi hepimiz elele tutuştuk çağırıyoz
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Malum şakayı da bi cesur yürek yapsın da çıksın aradan
Admin paneli + Profili aç + Hesabı dondur -süresiz dondur- + ip engelle :))
-
İlk buraya yazın noluurr
-
Hadi açıkla artık Gib. Göreve başlatın diye etkinlik yapacağız daha
-
Su an gib te yapilan çalışmalar, guy için mı bundan eminmiyiz
-
Bu gergin sürecte forumda tanımadan kalbini kırdığım birileri olduysa hakkını helal etsin.
Sınav gerginliğine versin. (Açıklanmış gibi veda konuşması yaptim ) -
@paretowilfredo Yani kısacası ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası. CMK hükümleri uygulanır diyor üstat :))