2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@ius dguy icin mi
-
@ius Bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var kimse size net bir şey soyleyemez.
-
@ius hocam gelir idaresinin eve gelme huyu yoktur bu 3. guy mülakatım olacak,ha belki vardır 2sini de kazanamadım ondan sorma ihtiyacı duymamışlardır ama atanan arkadaşlardan da böyle bişe duymadım daha önce.
-
10 dakikaya çıkarım yarim saate size haber veririm arkadaşlar
-
Arkdslar biz taşındık ve eski ev adresi başvuru da kaldı bi sorun olur mu aslında mülakattayken sorcaktim da heycandan unuttum tamamen
-
@zenginmemur Hocam kurum bildirmemişler. Sadece "memurluk sınavına başvurduğumu ve bu yüzden tahkikat yaptıklarını" söylemişler. Çok genel sorular sormuşlar
-
@ltfye sorun olmaz
-
Ciddi bi hareketlilik var umarım bu gece bu iş biter daha gece gece uğraşmazlar:)
-
@kuznets_12 hocam gözümüz kulağımız sende bugün işin sırrı senindir
-
@istatistikçik Hocam açıkçası benim de bir fikrim yok. Sadece "yedek listesinde olduğum bir kurumdan şu aşamada soruşturma beklemelimiyim?" diye merak ettiğinden yazdım.
-
@ltfye süreç öyle uzun ki bu onların hatası,benim askerlik durumum tecilli görünüyor mülakatlara kadar yaptım geldim bekar yazıp evlenen var 1 seneyi geçti
-
@istatistikçik bekar girdim evliyim:))
-
@ius Olabilir,il göç sınavında asillerin soruşturması mülakat açıklanmadan yapıldı yedekte sıra gelme ihtimali varsa sizi de şuan yapıyor olabilirler.
-
@geliruzmyard hahahha
-
Arkadaşlar dikkat çekmek istediğim bir konu var bugün yada yarın açıklanırsa da burada sevincimizi abartılı yaşamayalım listede olacaklar için söylüyorum. Yarımız elenecek ve hepimiz buradan takip ediyor olacağız bunu da dikkate alın. Sonuçta birilerimiz sevinirken birilerimiz hayal kırıklığı yaşayacak ..
-
@ltfye senin yine iyiymis hocam, ben evlendigimi unuttum
-
@venüsmer teşekkür ederim hocam
-
Tuğrul Koçer
@tugrullkocer
1 min1 minute ago
Daha fazla
Geçen sene sonuçlar 03.51 de açıklanmıştı.
O gün evde yarı uykulu haberi alıp twetlemistim.
Evde wifi bozuktu, telefonda da internet paketi bitmiş ama önemli haber bir sekilde verilecek.Sizce nasıl twetledim ?
Bilene ödül...4 yanıt 0 retweet 3 beğenme
Yanıtla 4 Retweetle Beğen 3 Direkt mesajTuğrul Koçer
@tugrullkocer
8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Bakın, kesinlikle bu gece açıklanacak vs. demiyorum, beklentiye sokmuyorum.Sonra orada burada "hoca açıklanacak dedi" deyip, lince hazır insanlara ekmek vermeyin
6 yanıt 0 retweet 26 beğenme
Yanıtla 6 Retweetle Beğen 26 Direkt mesajTuğrul Koçer
@tugrullkocer
20 dk.20 dakika önce
Daha fazla
İlk defa iftar sonrasında da çalışma devam ediyor.
Takip ediyorum.
Gidişata göre Uyuyun ya da bekleyin diye twetleyecegim duruma göre. -
Bekar girdim hala bekarım
-
@istatistikçik peki hocam çok teşekkür ederim. Bu da benim için gayet umut verici oldu. Sağolun.