2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Tuğrul koçer dün gece GİB’ in ışıkları yanmıyodu bugün de bildiğim kadarıyla çalışma yok yazmış
-
hala bir haber yok mu?
-
@atanamayanfani_ Bence hafta sonu zor
-
Çalışma dedikleri şey referansların ağırlığının listeyi oyalaması . Bir hakkım yendi yenisi de yolda , bu gidişle . Süreç uzadıkça hepimizin işi zora giriyor başka bir açıklaması yok.
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Butun duyumlar fikirler artik sizleri de yormuyor mu,300 kusur sayfa olmus bu baslik,surekli feryat figan,surekli tugrul beyden pareto hocadan bir seyler duymaya muhtac hale geldik,sahsim adina soyluyorum anlatilan soz edilen duyumlarin ikna edici hicbir yonu yok,bizde zaten dusunmuyor muyuz,tecrubeli degil miyiz,gib in hafta sonu sonuc aciklayabilecegini,ya da orada calisan kisiler akil fikir sahibi insanlar dguy ile mukerrer kisi olmamasina dikkat edip sureci esit yurutmeye calisacaklarini,ya da mulakatlar biteli epey zaman oldu gib icin bu surenin olaganustu bir durum oldugunu ve kuvvetle muhtemel sona yaklasildigini,ayrica her durumda her asamada bakan beyin onayi onun haberdar olmasi gibi bi olgu varsa eger surecin orada hep tikandigini,Allah askina dostlar kimse bize farkli bir sey soylemiyor bunlar sizin bizm bildigimiz seyler,yermek icin bir sey soylemiyorum yanlis anlamayin ama tum sunlari birakip size apacik en dogru olan seyi soyleyim,referanslar catisiyor listelerr surekli degisiyor,gvs ya da bakan beyin onayi bu islerde ufak bir asama..
Sonunda gerçekleri söyleyen birisi çıkmış.
-
@eomer Bana daha çok sürecin uzama sebebi bakanın bizim konumuzla pek ilgilenmemesi gibi geliyo, malum ortalık biraz karışık
-
https://sinav.gib.gov.tr/ girebilen var mı bendemi sorun var
-
@mi̇ll giriyor
-
@mi̇ll, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
https://sinav.gib.gov.tr/ girebilen var mı bendemi sorun var
-
@posteflatun pc sıkıntı var galiba telden girebildim tşkler gereksiz heyecan yaptım
-
@mi̇ll o gereksiz heyecan hepimizde var hocam
-
@mi̇ll Girip girememenin açıklanması ile alakası yok.Hiç hatırlamıyorum açıklanmadan önce giremediğimi.
-
https://www.gib.gov.tr/sinav_duyurulari?date_filter[value]=&date_filter_1[value]= Sonuçlar burda açıklanacak arkadaşlar.
-
Geçmiyor günlerrrrrrrr..........
-
Bu çalışmalar nasıl yürütülüyor merak ediyorum. Mülakat aşamasında bir puanlama yapılıyorsa mülakat sonrasında nasıl bir değerlendirme yapılıyor? Dguy ve guyu birlikte mi değerlendiriyorlar? Çalışma durumu vs. dikkate alınıyor mu? Hem dguy da hem de guyda o kadar çok memur arkadaş gördüm ki işsizlere böyle durumlarda öncelik veriliyor mu? Var mı komisyonların nasıl çalıştığını bilen bir arkadaş bilgilendirme yapsın.
-
referansı emek olan, ona buna kulluk etmeyen vatanına milletine bağlı bir o kadar da eli kolu bağlı sonuç bekleyen arkadaşım üzgünüm seni eleyecekler! hiç bir açıklama yapmadan, yedek listesine bile koymadan eleyecekler! hiç üzülme, hiç umudunu kaybetme! seni en fazla bir mülakattan daha elerler ama azminin dirayetinin kaderinin önüne geçemezler! şu mübarek gün Allahtan başka kimseye minnet etmeyen, el açmayan, boynunu eğmeyen kula kulluk etmeyen kim varsa muradına ermesi dileğiyle...
-
bugün neden burası çok sessiz var mı bir gelişme?
-
@davetsiz 5 yıldır yapılan bütün guy sınav ve mülakatlarının içinde bulundum hocam. dediklerim o kadar eski değil. ilanın saati olmaz onay alındığı vakit yüklenir. 5 yıl önce mesai saati dışında ilan yapılmazdı. panoya asılır oraya gidenler paylaşırdı ilan da sabah edilirdi. gibte kalabalık ve yığılma olmaması için son 3 ilanda saate bakılmaksız onaylandığı an ilan siteye yükleniyor
-
@ahkâm guy için yaşlı olan genç olana,kurum personeli de işsize veya başka kurum çalışanına göre daha avantajlı.
-
Ne dolmaz çilemiz varmış yarabbim ben sanırım tüm cefa çekme haklarımı KPSS’de kullandım kazansam dahi umarım eski neşeme 1 sene içinde kavuşabilirim en çok da bu üzüyor