2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Delirmeye ramak kaldı.
-
@monopolcü inanmazdım çünkü 2577 adlı kullanıcının mülakat tarihleriyle ilgili duyumu 1 gün sekteyle çıktı ve Dguy basliginda en erken 15inde açıklanacagını söylemiş.
Biz Dguydan ciktiktan sonra da yaklasik 1 ay sonra aciklanacak demisti. Bana kalsa keşke açıklansa şuan şu saniye ama objektif bakmak lazım. Umarım haksız çıkarım da açıklanır bende bekliyorum sizler gibi -
Piyon kardes İletişim kurma imkanın varsa son defa kurar mısın yatsın millet sen de yat lütfen
-
Merhaba dostlar.
Şöyle kısa bir toparlama yapayım ben de bugün bana gelen bilgilerden.
4 5 dostum, ahbabım ile ayrı ayrı yaptığım istişarelerden elde ettiğim bilgiler içerisinde en net olanları şunlar;-Kuvvetle muhtemel iki alım birlikte neticelendirilecek.
-GUY ile alakalı çalışma çok daha sona yakın. Bugün ki çalışma ile zaten son kısımlarına gelindi, biraz daha sıkılırsa hafta sonu açıklanacak hale gelecektir.
-İkisinin birden açıklanması söz konusu olursa eğer süreci şu an için tıkayan Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı listesi. Neden uzadığını bilmiyorum gerçekten. Ama daha iyi araştırıldığını düşünüyorum. Tabi ki referans olayının da DGUY için daha etkili olabileceği de bir fikir olabilir.Net olmayan kısımlar şunlar.
-Bugün akşam çalışma bırakıldı diye biliyordum ben de. İki ayrı kaynak bana böyle söyledi. Anlık durumu bilmiyorum, @piyon dostumuz Kurumda birileri var diyor ki bence mümkün. Neden derseniz niyetli bir şekilde çalışmaktansa, gece açık ağız ile çalışmak tercih edilebilir bir durum. Yarın zaten haftasonu, gidilip evde yatılabilir. Ramazan koşullarında bence oldukça akla yatkın bu durum.
Ama bu bu gece açıklanır anlamına kesin olarak gelir diyemeyiz. Çünkü çalışma bitse dahi bunun yayımlanması için bir onay safhası olacak. İlgili yetkili orada mı bunu bilmek lazım yorum yapabilmek için.
Gelen olumlu duyum haftasonu ihtimalini dile getiriyor dostlar. Olumsuz duyumlar ise iki farklı kaynaktan özellikle gelecek haftaya ya da sonraki haftaya kalabileceği yönünde. Bunları da dikkate almak gerek neden derseniz bunu söyleyen dostlarım da dürüst arkadaşlarım.
Süreci bu denli ne uzatır diye düşününce aklıma şu geliyor. Her iki alım beraber yayımlanacaksa eğer, özellikle Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı'nda Sayın Bakan bilgi istemiş olabilir. Olurumu bekleyin listeyi yollayıp gibi bir telkini olmuş olabilir. DGUY'u önemsiyor çünkü bunu en baştan beri biliyoruz. Nihai karar böyle bir gayri resmi prosedüre takılabilir dostlar.
Tüm bu bilgiler ışığında benim şahsi değerlendirmem nedir derseniz, ben bir ihtimal DGUY süreci sündürecek olursa GUY'u tamamlayarak kısa süre içinde, önceliği ona verebilirler. Boşa bekletmemek adına mantıklı da olur bu.
Şimdilik elimdeki tüm bilgi, belge ve veriler ve değerlendirmem bu şekilde dostlar. Haftasonu için de bir beklenti oluşturmak istemem ama ben de ufak da olsa bir beklenti içindeyim. Bakalım yeni bilgiler elbet gelecektir. Yeniden bir değerlendirme yaparız.
-
@paretowilfredo yaaa işte aradığımız adam @paretowilfredo eline koluna Yüreğine sağlık Allah razı olsun
-
@paretowilfredo oh be !
-
Pareto yazınca herkes dağıldı:))
-
Danıştay gibisin @paretowilfredo hocam, görüş bildirsen yeter :))
-
@makablinesamil bu çok iyi olmuş inşallah haftasonu açıklanır her ikisi de
-
Bakalım bugün ne olacak.
-
Guy için bakan beyin oluru bekleniyor işlemine bir türlü inanamıyorum nedense.Dostlar bakın vergi dairesine alim yapıliyor.Atıyorum ptt alim yapinca niye bu kadar alimin aciklanmasinda ulastirma bakanimiz onayi falan niye kimse bir sey demiyorda is guy olunca böyle sebepler uretiliyor anlamiş drgilim.Bakin Dguya bir sey diyemem 300 kişi merkez uzmanlik orada Bakan beyin oluru aranabilir yada yoğundur is bakan beye danışılir bu kabul edilir bir durum yada mukerrerlik olmasin diye bekliyorda olabiliriz.Ama Guy alimi kesinlikle Bakan beyin oluruna bakmaz
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Süreci bu denli ne uzatır diye düşününce aklıma şu geliyor. Her iki alım beraber yayımlanacaksa eğer, özellikle Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı'nda Sayın Bakan bilgi istemiş olabilir. Olurumu bekleyin listeyi yollayıp gibi bir telkini olmuş olabilir. DGUY'u önemsiyor çünkü bunu en baştan beri biliyoruz. Nihai karar böyle bir gayri resmi prosedüre takılabilir dostlar.
-
Guyda ihtiyac vardir.Vergi daireleri yoğundur.Dguyu kazananlarin cogunlugu guydur.Dguy risk analiz merkezi icin ihtiyac dahilinde alinmis bir alimdir.Zaten bu risk analiz merkezi tam aktif olacak sekilde kurulsa alim patlamasi yasariz.Ama hala netlik yok kurumda.Ve yapilanma tam bitmemis.Dguy ne olacak yapilanmada belli mi?Duzen islese bilmiyorum hangi kpss donemine denk gelecek ama bir alim coklugu olacak.
-
Dguy 300 kişi nerde caliscak peki?Belki bu bile tartisiliyordur.
-
@sadecesen, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Delirmeye ramak kaldı.
Bence en doğrusunu arkadaş söylemiş. -
Butun duyumlar fikirler artik sizleri de yormuyor mu,300 kusur sayfa olmus bu baslik,surekli feryat figan,surekli tugrul beyden pareto hocadan bir seyler duymaya muhtac hale geldik,sahsim adina soyluyorum anlatilan soz edilen duyumlarin ikna edici hicbir yonu yok,bizde zaten dusunmuyor muyuz,tecrubeli degil miyiz,gib in hafta sonu sonuc aciklayabilecegini,ya da orada calisan kisiler akil fikir sahibi insanlar dguy ile mukerrer kisi olmamasina dikkat edip sureci esit yurutmeye calisacaklarini,ya da mulakatlar biteli epey zaman oldu gib icin bu surenin olaganustu bir durum oldugunu ve kuvvetle muhtemel sona yaklasildigini,ayrica her durumda her asamada bakan beyin onayi onun haberdar olmasi gibi bi olgu varsa eger surecin orada hep tikandigini,Allah askina dostlar kimse bize farkli bir sey soylemiyor bunlar sizin bizm bildigimiz seyler,yermek icin bir sey soylemiyorum yanlis anlamayin ama tum sunlari birakip size apacik en dogru olan seyi soyleyim,referanslar catisiyor listelerr surekli degisiyor,gvs ya da bakan beyin onayi bu islerde ufak bir asama..
-
@duyguuu37 yorumunun son kısmı her seyin ozeti.Degindigin yer icin tesekkur ederim.Son kismi okusunlar buraya bir daha bir sey yazmaz cogu arkadasimiz zaten.
-
Bence de bu başlık artık biraz sakinleşmeli çünkü forumda uzun süredir görmediğim bir enerji harcanıyor bu başlıkta, bu da sadece kendimize zarar vermekten öteye geçmiyor maalesef.
-
Hafta sonu beklemek boşuna gibi.
-
@thorstein-veblen Agzına sağlık müthiş bir tespit